Follow:

Fashion : Niet zo vaak (nooit) gebruik ;)

Ik heb ongeveer drie stuk kleding die alleen maar in de kast hangen. Ik gebruik ze nog nooit, bedoel voor de hele dag naar buiten of gewoon thuis. Wel voor de foto`s de wit one. Zelf de label hangt nog steeds 😉 Eerlijk heb ik nu niet zo goed in kleding combineren. Soms vind ik te veel dat ik de kleding draag maar soms is erg saai. Ik laat jullie zien
Photobucket
Eerste had ik een tijde deze Biker jeans jas bij Esprit besteld (sale). Dit jaar nog..ik weet het niet precies wanneer maar best lang genoeg. En ik heb hem nog nooit gedragen. Het is mooi jas en mijn maat ook XS. Soms vind ik zonde om te dragen. Ik ben blij als ik heb. En zoals jullie weten ben ik gek op jassen. Toch maar ga ik binnenkort hem dragen. Hebben jullie idee hoe kan ik hem combineren?
Photobucket
In de sale kocht ik deze kort mouw gilet/blazer bij Steps winkel hier in de buurt. Ik weet het niet waarom heb ik deze gekocht maar ik vind het mooi, alleen weet ik niet welke kleding past bij
Photobucket
Deze rompie kocht ik bij Didi winkel in Zwijndrecht (geloof ik). Ik kocht hem toen ik nog zwanger was en ik draag hem eigenlijk alleen voor foto`s. Dan ik draag hem niet meer. Ik weet het niet ook hoe ik hem combineren

Wat een luxe probleem he! Kunnen jullie mij misschien adviseren. Hulp van jullie zijn welkom.

HEbben jullie zo`n probleem meegemaakt?

Share
Previous Post Next Post

You may also like