Follow:

Fashion : Octoberween (o.a. Halloween kids kostuum)

 photo 2016Lidl1bbbb_zpsidpcmvym.jpg
Morgen is nieuw maand Oktober. In deze maand is er feest “Halloween feest“. De kinderen verkleden kinderen zich en kloppen de deur als buiten donker wordt. De kinderen krijgen lekkers en meestal snoepjes. Een paar dagen terug kwam postverzorger een pakketje brengen. En? Kijk verder mee?!

Er zitten twee leuke spullen : een dekbedovertrek en een kostuum halloween in onesie design met Skelet printen voor kinderen. BO!
 photo 2016Lidl1bbb_zpsmwmpyk2g.jpg

 photo 2016Lidl1b_zpspnqem45i.jpg

 photo 2016Lidl1bb_zpsnlranlzq.jpg
De dekbedovertrek heeft twee verschillende printen. Hoe leuk is dat! Je kunt beide printen laten zien. Vandaag met robot de volgende dag die met raket. De materiaal is lekker zacht stof en met bedekte knopjesluiting

Dj
Deze Skelet onesie is in de kleur zwart en heeft een mooie print op de voorkant en op de armen van het kostuum. Als de witte skelet print genoeg licht krijg, zie je het in het donker. Vind je niet cool?

Deze mooi fashion spullen verkrijgbaar vanaf deze maand bij Lidl.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Deb

    Wat een leuke spullen! Het pak is té gek, het zit Djess ook al gegoten. Nu kan hij iedereen aan het schrikken maken. Wij gaan dit jaar ook weer Halloween vieren. Ik zal zeker gaan kijken bij de Lidl voor leuke spullen. Ik vind dat sowieso een leuke winkel.
    Deb´s last blog post ..Kat von D. inspired nailart

    01 October 2016 at 07:50
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge