Follow:

Ff moet eruit

Nog een paar dagen maar dan 1 jan 2011 voor de deur. Voordat nieuw jaar, nieuw dag komt, wil ik in gedachten nu er uit gooien. Zoals jullie hier waarschijnlijk vaak gelezen hebben (te vaak, denk ik), heb ik zo veel wensen (ben gewoon mens he!) en af en toe fantseer ( gratis toch! )ik dat ik…als, bijvoorbeeld…

Miljoenair Ik kan elke maand geld naar myn fam. sturen. Ik ben van plan om huisjes te bauwen en laten verhuren dan kan myn fam. eigen zakje hebben. In Yogya zijn er veel kamers/huisjes naar studenten laten huren en dat wil ik ook hebben. Elk jaar nodig myn fam hier naar Nederland uit en naar leuke parkjes/plaatjes samen bezoeken en vergeet niet shopping natuurlijk he! En verder heleboel planning eigenlijk.
Huis nog steeds in my hoofd dansen dat ik huis graag wil hebben. Met genoeg kamers. In myn hoofd dans dat het huis met groot en mooie badkamer met ligbadje, shower die van alle kanten de water komen en muziek erbij…heerlijk!;
kledingkamer met beautyhoekje, Djess kamer met eigen badkamer; Djess`s speelkamer met raamglass zodat ik hem kan in de gaten houden (heb ooit gezien op TV, zo wil ik voor Djess);Computerkamer; Hal met kamer voor jassen (die kan hangen) en schooenkasten; grote tuin (voor en achter) zodat als mooi weer kan buiten zitten of BBQ (ben gek op BBG/Gourmeten) en met jacuzzi erbij. Oeh…wat een fantastic he!
Veel reizen/vakantie
Arjo graag en ik ook en Djess, denk ik want als naar buiten zo blije gezicht laten zien. van Avonture vakantie tot luxe vakantie.
Elke dag pakket ontvangen :hihi: dat zou leuk zijn. Wie niet, denk ik
Winacties houden voor my lovely bezoekers. Ik hoop dat er bedrijven die graag sponsoren.
Reviewen/SwatchesGelukkig zijn er lieve bedrijven de producten naar mij toegestuurd die ik ze mocht reviewen/swatches. Dank jullie wel! :blowkiss2:
– My site Dhini.nl mocht blijven doorgaan en het zou leuk zijn als meeeer bezoekers krijgen. Ik ben heel erg blij dat ik best veel bezoekers op my site bezoeken. Dank jullie wel!
– En zo maar door….
op dit moment ben vergeten wat nog myn dromen…hmmmm later ga ik misschien wel toevoegen want nu ga naar buiten.

Saai he! Weer over dit lezen 😀

Fijne dag allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like