Follow:

Filmpje : Ff lekker buiten

Ik heb gelijk filmpjes gemaakt met camcorder Sanyo want ik wil snel zien. Eerst film was te ruis dus moest ik snel naar de boek lezen. En verder moet ik veel oefeningen/leren met instellingen. Soms tevreden soms niet. Nou buiten film maken misschien makkelijker want dat hoeft niet dit dat te doen, denk ik. Maar ik wil meer film maken. Helaas heb ik geen Explorer 7 of window vista zo ik kan niet Movie live maker downloaden. Ik heb gewoon Window Movie maker en helaas kan ik niet met deze programma bewerken want Sanyo filmpje in mpeg4 bestaan dus moet eerst converteren. Het kan wel gelijk op youtube de filmpje uploaden maar dan zonder bewerken.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-3JCAbJv0Mk[/youtube]
Weet je welke programma kan convert van mpeg4 naar avi?

Share
Previous Post Next Post

You may also like