Follow:

Firmoo Sunglasses Tortoise

 photo 2016Firmoo1bb_zpsofg2mahm.jpg
Zonnige dagen wil ik graag zodat ik een zonnebril kan dragen. Vandaag show ik een nieuw zonnebril die ik mocht ontvangen. Meer over hieronder

 photo 2016Firmoo1bbb_zpszeoldr9d.jpg
In het pakketje zitten er niet alleen deze zonnebril maar er zijn ook een zachte hoesje, een poetsdoekje, een zonnebrilkoker met wereld patroon en een mini schroefdraaier.

 photo 2016Firmoo1bbbb_zpstqduqfrd.jpg
Een cute mini sleutel schroefdraaier. Je kunt hem makkelijk in je tas stoppen. Handig als je dringen nodig hebt.

 photo 2016Firmoo1bbbbb_zpsknjdqyvb.jpg
Een paar jaar terug heb ik ooit een zonnebril van Firmoo webshop artikel geschreven. Dit jaar mocht ik weer een zonnebril uitzoeken. Deze zonnebril heb ik in een simpel design gekozen. De frame heeft een soort camouflage patroon in bruine kleur. De materiaal van de frame is plastic maar wel stevige plastic, niet zwaar te dragen. Kortom zit hij comfortabel. De lenzen zijn non-prescription maar je kunt ook de zonnebril met prescription kiezen.

 photo 2016Firmoo1bc_zpsjiazscxz.jpg
Deze zonnebril is model #OMJ8038, simpel design maar ook unisex dus is hij ook voor mannen. Mijn man of Djess als ze willen dragen, mag ze hem dragen/lenen. Hij kost $19.00 en dat is lekker goedkoop. Zoek je nog een betaalbare zonnebrillen, neem kijken op de webshop firmoo.com. Vanaf 55 dollar zijn de verzendkosten naar het buitenland gratis. Naast zonnebrillen heeft Firmoo ook gewone brillen met goedkoop prijzen. Als je speciale glazen nodig hebt, dan betaal je daar extra voor.

Gebruik deze voucher code “dhininlblog2” voor je volledige bril, je kunt de collectie hier kijken. Deze voucher code is geldig tot 24 april 2016.

Blijf op de hoogte van Firmo.com brillen door dezeFacebook te liken

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like