Follow:

Flow Magazine – Make it yourself-special en Winactie

2018 FLow
Druk….druk… Dat heb ik zelf ook. Ik denk dat bij iedereen zo. We zijn vaak zo druk, met alles – met denken, met doen, met to-do-lijstjes afwerken en zo maar door. Bij Flow hebben we gemerkt dat met je handen bezig zijn, iets maken een goede manier is om je hoofd leeg te maken, rustig te worden, te vertragen. Vandaag laat ik aan jullie de nieuwe Flow Magazine – Make it yourself-special zien. Wat nog leuk is dat een van jullie deze magazine kan winnen. Want de nieuwe Flow Magazine zijn vol zelfmaakprojecten die voor iedereen haalbaar zijn. Hou je van creabea? Lees je hoe kan je deze magazine winnen?

2018 FLow
De nieuwe Flow Magazine – Make it yourself-special heeft een prachtig cover met blaadjes illustratie. In deze tijdschrift zijn er maar liefs 190 pagina’s vol met DIY-projecten van Flow-creatieven van over de hele wereld. Van papercraft tot haken, van stempelen tot sokken borduren. Zo te zien allemaal niet te moeilijk, en handig stap-voor-stap foto’s van de DIY, plus alle patronen die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Als extraatje vind je achterin gekleurd papier, blaadjes met mooie prints en leuke stickers. Hoe gaaf is dit tijdschrift. Love it.

Mijn persoonlijke favorieten zijn de gestempelde bladeren, Embroidered socks , de fruitige oorbellen en patterned tiles. Eigenlijk alle DIY-projecten zijn erg leuk.

Hieronder laat ik zien een aantal leuks ideeën
2018 FLow2018 Flow Make it Yourself2018 FLow2018 Flow Make it Yourself2018 FLow

Van Flow Magazine mag ik deze geweldige speciaal Flow magazine een van jullie weggeven. Ben je niet geduld om deze magazine te hebben, ren nu naar de winkel want Flow Make it yourself ligt nu al in de winkel of online kopen. Het kost €15,95

WINACTIE : Flow Magazine – Make it yourself-special

Wat moet je doen :
– Laat een reactie hieronder dat je mee doet : ik doe mee
– Like facebook dhini.nl
– Follow dhini.nl bloglovin (niet verplicht maar het zou lief zijn)

Winactie loopt tot 18 april. De winnaar krijg persoonlijk bericht. Heel veel succes.

  
Flow Magazine – Make it yourself-special | Hobby | Cadeau | € 15,95

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like