Follow:

Food: Creëer je eigen Bumble Tumbler! En Winactie

2021-Bumble-Tumbler12aa

Hoi..hoi..! Snoepen…! wie ken niet de snoepen want de snoepen is niet alleen lekker, maar ook heel leuk met al die vormen, kleuren, geuren en smaken. Ik ben zelf meer naar zure smaak maar iets zoet is ook welkom. En die kleuren word ik blij van. Vandaag laat ik aan jullie onze eigen bumble tumbler zien. Wat nog leuk is dat een van jullie eigen bumble tumbler kan winnen. Superleuk toch. Lees je snel verder

2021-Bumble-Tumbler12a Bumbles is de online snoepwinkel. Op de website vind je niet veel assortiment snoepen en niet alleen Nederlands snoepgoed maar ook vind je snoepen uit Amerika zaols Nerds, Jelly Belly, Skittles en nog veel meer. Van Bumbles mochten wij Bumbles tumbler zelf de snoepen samen stellen dat betekent wij kunnen zelf eigen snoep kiezen. Samen met mijn zoon heb ik bumble tumbler creëren. Het is heel makkelijk en eenvoudig, kies je de tumbler daarna vul je deze tumbler met 6 verschillende soorten snoepen van ruim 20 snoep van o.a. Klene Engelse drop, Haribo, Katja en RedBand. Mijn zoon heeft voor Bumble Tumbler Doodle Space (Bumble Tumbler Doodle Color) €15,99 gekozen. Deze tumbler wordt met een kleurrijk setje stiften. Superleuk want de meegeleverd stiftjes kan je de tumbler zelf kleuren geven. Maar eerlijk kende ik niet (mijn zoon wel) alle snoepen dus ik ben heel erg benieuwd naar. Toen het pakketje binnengekomen heeft mijn zoon gelijk video unboxing gedaan. Een gevulde Tumbler bevat meer dan 600 gram snoep. Best veel snoep zeg zit in de tumbler. De verpakking is erg leuk. Er zijn veel soorten tumbler, gekleurde en vrolijke tumbler maar ook er zijn die je zelf kan inkleuren met bijgeleverd stiftjes. Superleuk om te geven en te krijgen. wij zijn erg blij met gekozen tumbler en de snoepen. Er zijn vier soorten bumbles tumbler : Bumble Tumbler Doodle Fun, Bumble Tumbler Doodle Color, Bumble Tumbler Chaos, Bumble Tumbler Tropical. De inhoud/de snoepen kan je je favorieten snoepen samen stellen. Check voor meer snoepen op de www.bumbles.nl 2021-Bumble-Tumbler12aaaa 2021-Bumble-Tumbler12aaa

Nu naar de winactie hieronder

Win Bumble Tumbler

Van bumbles mocht ik bumble tumbler t.w.v. 15,99 inclusief verzendkosten weggeven. Wat moet je doen?
1. Welke bumble tumbler ga je kiezen? laat hieronder in de reactie.
2. Welke sociaal media volg je mij instagram, Youtube, Facebook?
De winactie loopt tot 9 jan 2022
winnaar ontvangt persoonlijk bericht per mail (zorg dus voor een geldig e-mailadres) en binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren, anders kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Voor meer informatie over jouw privacy en winactie voorwaarde kun je een kijkje nemen in privacyverklaring. Let op : deze winactie geldt alleen voor de inwoners van Nederland. Winnaars worden getrokken door middel van random loting.Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Corinne de Graaf

  De chonky monkey banana voir mijn zoon.
  Ik volg je op instagram.

  02 January 2022 at 22:53
 • Reply Saskia

  Leuk! Ik zou gaan voor de Bumble Tumbler Doodle Color <3 of Doodle Fun.

  30 December 2021 at 13:47
 • Reply Jennie

  Wat leuk en lekker de bumble doodle fun

  30 December 2021 at 04:04
 • Reply Jolijn

  Heel leuk, ik maak graag kans op de Bumble Tumbler Doodle Fun (:
  Ik volg je op facebook en instagram.

  29 December 2021 at 16:54
 • Reply Anita te Gussinklo

  Mmm, wat leuk dit.
  Ik zou kiezen voor de Bumble Tumbler Doodle Fun en deze vullen met lekkere snoep.
  Ik volg je op alle kanalen

  29 December 2021 at 15:27
 • Reply Marian B

  Wat leuk en lekker! Hier kan ik mijn dochter wel mee verrassen. De Bumble Tumbler
  Doodle Princess vind ik wel erg leuk omdat ze die zelf in kan kleuren. Ik volg op Youtube (en Bloglovin)

  28 December 2021 at 16:02
  • Reply Saskia

   PS: Ik volg je op Instagram 😉

   30 December 2021 at 13:48

  Leave a Reply

  CommentLuv badge