Follow:

Food friday : AWESOME Chocolate

 photo 2017AWESOMEchocolade1aaaa_zpsurouhh3n.jpg
We love chocolate en je ook waarschijnlijk. Laatst ontving ik een pakketje met daarin AWESOME chocolate. De naam van de product klinkt al Awesome. Vandaag vertel ik meer hierover. Lees je mee


 photo 2017AWESOMEchocolade1aaa_zpspsmjwlla.jpg
In het pakketje zitten er vijf smaakcombinaties AWESOME chocolate. De chocolate zitten in een awesome verpakking en elk variant heeft eigen patroontje. Hier word ik blij van. Op achterkant van de box lees je de ingrediënten. In elke box zit de chocolate in een plastic zakje.

 photo 2017AWESOMEchocolade1ab_zpsvx6udamu.jpg photo 2017AWESOMEchocolade1abb_zpszrfycwwc.jpg
AWESOME Chocolate – Pecan Milk zit in blauw box met aztec patroontje. De pecannoot crunch gecombineerd met dikke laag Belgische melkchocolade proef je gelijk een knapperige maar zacht pecannoot en lekker melkchocolade. Heerlijk combinatie, je geniet ervan in je eigen Awesome wereld.

 photo 2017AWESOMEchocolade1ad_zpsnvg6rhzf.jpg photo 2017AWESOMEchocolade1add_zpsjzxpgdie.jpg
AWESOME Chocolate – Maple Pecan zit in een box met stripje design. Naast gevuld met met een dikke laag Belgische witte chocolade geniet je in deze chocolade een echte Amerikaanse ahornsiroop. Ik proef naast lekkere chocolade en knapperige stukjes pecannoot, ook proef ik een kleine stukjes suiker. De combinatie van deze chocolade echt verrassend lekker, zo lekker. Ik kan het hele zakje leeg opeten.

 photo 2017AWESOMEchocolade1ae_zps80mmlwvm.jpg photo 2017AWESOMEchocolade1aee_zps0n2eqmch.jpg
AWESOME Chocolate – Almond Caramel & Sea Salt zit in box met zwart orange geel patroontje. In deze chocolade zit er een heel Almondnoot en een rijke smaakbom van witte chocolade met karamel en zeezout. Aaah i love deze combinatie…zo lekker!

 photo 2017AWESOMEchocolade1af_zpsayj7xqtq.jpg photo 2017AWESOMEchocolade1aff_zpsijqtcrzj.jpg
AWESOME Chocolate – Cranberry Dark zit in vrolijk pink met Awesome rond patrootnje. Chocolade met cranberry heb ik ooit geproefd en ik herkend gelijk de smaak wanneer ik de naam van deze AWESOME Chocolate verpakking lees. Ik proef zoetzure smaak en pure chocolade. Ik ben dol op Pure chocolade maar deze combinatie is niet mijn smaak. Maar voor je die ver weg van huis en dan deze smaak juist aan vroeger denken. Een AWESOME herinneringen om terug te denken tijdens deze AWESOME Chocolate – Cranberry Dark

 photo 2017AWESOMEchocolade1ac_zpsu9xsjuyk.jpg
AWESOME Chocolate – Macadamia milk zit in box vol met kleurig en Awesome tekeningen. Macadamianoten ben ik dop op en gecombineerd met melkchocolade proef je extra lekkerder. De hele Macadamianoot zit in een chocolade dus daarom zijn deze Awesome choloade heeft verschillende formaat dat hangt van Macadamianoten formaat. Je proef zeker de noot zelf en tegelijkertijd melkchocolade….hmmmm lekker! je geniet en verwen van deze grote bonk Awesome Macadamia milk. Lekker..lekker!

 photo 2017AWESOMEchocolade1aa_zpsyfa15ao1.jpg
Als chocolade liefhebber ben ik erg blij dat ik deze AWESOME chocolade ontdek en mocht proeven. En de verpakking voel je al Awesome van. Alle varianten vind ik heerlijk vooral de Maple Pecan, Almond Caramel & Sea Salt, Pecan Milk. Ik kan alle zakje op een dag leeg opeten. Behalve de cranberry dark variant is voor mij persoonlijk niet mij smaak. Wat ik persoonlijk juist heerlijk is dat ze niet te zoet van smaak is. Per box heeft een inhoud van 100 ml. en het kost €1,99. Shop je ze dan bij de AH.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Deb

  Je kunt me wakker maken voor chocolade en nootjes ???!
  Deb´s last blog post ..Beauty Astir Winner: Acqua Colonia Plum & Honey eau de cologne

  14 April 2017 at 21:42
 • Reply Nienke

  Oh heerlijk, ik ben dol op chocola.
  Nienke´s last blog post ..Op deze 3 manieren haal jij de lente in huis + giveaway.

  14 April 2017 at 17:59
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge