Follow:

Food friday : Bio rijst wafels

Bio Rijst wafels
Rijst wafels eet ik niet zo veel omdat ik dat nog niet kende maar toen ik deze zag, wilde ik eens proeven. Vandaag vertel ik meer hieronder.

Bio Rijst wafels
Ik wilde alle drie varianten proeven dus ik kocht ze allemaal. De waffels zijn bedekt met laagje pure chocolade, melk chocolade en kokos. In elke pakje zit er zes rijstwafels in.

De ingrediënten
 photo 2017BioRijstwafels1aaa_zpslrqcbyu6.jpg

Pure chocolade 60% (rietsuiker, cacaoboter, cacaomassa, cacaomassa, emulgator: sojalecithine; natuurlijk vanillearoma), rijstwafels 40% (rijst, sesam, zout).

Ik vind de rijstwafels erg lekker knapperig. De pure chocolade proef dat de chocolade echt pure is. De melk chocolade vind ik iets te zoet en die met kokos proef ik een licht zoet met combinatie zoutig, niet te overheersen. Zoals jullie weten ben ik gek op pure chocolade dus Bio rijstwafels met pure chocolade is mij favoriet. Er zijn drie varianten Bio Rijst waffels “met Pure chocolade”, “met melk chocolade” en “met kokos”. Ik heb ze bij Lidl gekocht (ontbijtproducten) en prijs €0,79 cent per pak (6 rijstwafels)

Liefs,
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like