Follow:

Food : Marcipano – Smeerbare marsepein

 photo 2015Marcipano1ab_zpsrfq0cogz.jpg
Marsepein ken ik om cupcakes te versieren maar dan moet je zelf rollen zodat je leuks vormpjes kunt maken. Ik wist het niet dat smeerbare marsepein bestaat. Ik laat jullie kennis maken met heerlijke smeerbare marsepein “Marcipano”.


Marcipano is smeerbare marsepein, werd in maar 2014 geboren. Alles wordt gemaakt van verse, natuurlijke waar mogelijk biologische ingrediënten.Onze extra ingrediënten, vrolijkheid, creativiteit en originaliteit zitten veelvuldig in alles wat we makenen hebben twee heel gezonde eigenschappen: je wordt er blij van en ze bevatten geen extra calorieën.

De smeerbare marsepein zitten in glas potjes met heel erg leuk vrolijk labels eromheen. Elke samken heeft eigen vrolijke label. Ik heb vier smeerbare marsepein geproefd van natural, zoet tot krachtige gember smaken.

 photo 2015Marcipano1aaaaaa_zpsj1nl676g.jpg
Als je de deksel open, is er folie zodat de smeerbare marsepein niet knoeien als je ze thuis ontvangen. En superhandig is er ook kookboek bij. Handig als je nog niet bekend met smeerbare marsepein.

 photo 2015Marcipano1aaa_zpstauyedos.jpg

 photo 2015Marcipano1aaaaaaa_zpsmxgi4xmq.jpg
– Schoonheid (Aardbei en kers) : Heerlijk zoet. De combinatie van Aardbei en kers is echt perfect.
– Pink Porky (framboos) : Heerlijk zoet ook
– classic (Naturel) : Gewoon smaak. Lekker
– Liefde (rode roos, vanille en gember) : Lekker smaak maar de smaak van de gember is echt overhersen

 photo 2015Marcipano1aaaa_zpsdlgllg9i.jpg photo 2015Marcipano1aaaaa_zpsh7nwo8gp.jpg
De ingredienten

Met smeerbare marspeien kan ik wat lekker maken. Je kunt de smeerbare marsepein ook gewoon op broodje smeren. Ik ga gelik wat lekkers maken van koek, cupcakes tot salade. Hieronder heb ik wat lekkers uit de kookboek Marsepein gemaakt. DJ vind heerlijk.

 photo 2015Marcipano1b_zpssilspsdg.jpg
De koekjes zijn heerlijk

 photo 2015Marcipano1bbbb_zpsgx6vgefg.jpg
Cupcakes heb ik twee eetlapel smeerbare marsepein (suiker minder gebruik) en de toping heb ik ook van smeerbare marsepein gemaakt. Heerlijk!

 photo 2015Marcipano1bb_zpseec2uwyi.jpg
Ook drankje maar het was te zoet dus volgende keer 1 eetlepel is voldoende voor mij.

 photo 2015Marcipano1bbbbb_zpssdrjnozv.jpg
Just Lekker!

Alle smakken vind ik heerlijk, behalve die met gember (Liefde) mag iets minder krachtig maar ze hebben nu vernieuwde liefde met iets meer roos en vanille en 50% minder gember. Wat ik vind super heerlijk is dat ze met andere wat lekker kunt toevoegen zoals koekjes, cupcakes (doe ik regelmatig nu).

Marcipano smeerbare marsepein is in 11 fantastische smaaksensaties.

Smeerbare marsepein kost van € 4,45 per pot behalve classic € 3,45 per pot maar er is dure € 10,50. Smeerbare marsepein Marcipano kunt je bij de winkels kopen o.a. Intratuin. Vind hier de winkels bij jou in de buurt of kunt je ook op Marcipano webshop bestellen. Verzendenkosten ³3,95 en boven 30euro is gratis. Leuk voor jezelf of aan iemand geven als cadeautje.

Wat zou je maken als je smeerbare marsepein in huis hebben?

 photo dhlove_zpsmig6pnmk.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like