Follow:

Food : spaghetti met ansjovisfilet

 photo food2015_zps0dvowren.jpg
Simpel dinner maar toch lekker en snel daar hou ik van. Deze recept heb ik op boek van AH of Plus gelezen. En misschien leuk met jullie te delen want deze recept is lekker om te smullen.

Ingrediënten :
– 250 spaghetti
– 1 potje ansjovisfilet (grof gesneden)
– 15 zwarte olijven, ontpit (zonder kan het ook) (half gesneden)
– 2 tenen knoflook, gehakt
– 1 flesje kookroom
– 3 el olijfolie
– rucola
– Parmezaanse kaas

Bereiden :
Kook de spaghetti tot goed gaar (niet te). Olijfolie in de pan dan voeg de knoflook en ansjovisfilet toe. Daarna voeg de kookroom en olijven (mijn man lust het niet dus bij ons zonder) toe. Goed even roeren daarna gelijk de spaghetti in en goed weer roeren dan klaar. Op brood serveren met rucola en paremzanse kaas op dan eet maar op.

Tip : Lekker met fris salade erbij

Eet Smakelijk

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

  • Reply Deb

    Dit ziet er heerlijk uit! Ik ben dol op de Italiaanse keuken.

    17 October 2015 at 16:24
  • Reply Florentine

    Het ziet er zo lekker uit! Ik houd alleen niet van vis, maar voor de rest, heerlijke ingrediënten!!!

    17 October 2015 at 14:04
    • Reply Dhini

      Heerlijk! Aah jammer! zonder vis ook lekker!

      18 October 2015 at 19:19

    Leave a Reply

    CommentLuv badge