Follow:

Food : Tilda Rice

Tilda Rice
Tilda, de Rolls-Royce onder de Basmati rijst, introduceert elf nieuwe smaakvarianten. Het gaat onder meer om de Pandan Jasmine rijst, Long Grain rijst en de Everyday rijst. Ook zijn er nieuwe smaken van de Tilda steamed Basmati. Vandaag lees je hier alles over

Over Tilda
Tilda was de eerste die meer dan 40 jaar geleden Basmati rijst naar Europa bracht. Het merk biedt onvoorwaardelijke kwaliteit en zet zich in om het hoge aanzien van Basmati rijst en het Tilda-merk wereldwijd in stand te houden.

Tilda Rice
Een paar dagen terug ontving ik vier Tilda rice vavn elf nieuwe smaakvarianten. Til­da Pan­dan jas­mi­ne ri­ce – Jasmijnrijst is ook wel bekend als Pandanrijst door het specifieke aroma. Til­da Pu­re & wild bas­ma­ti – Een unieke combinatie tussen het mysterieuse Oosten en het wilde Westen. Met de natuurlijke aroma’s van Tilda basmati en de exotische toets van Wild Rice kan je heerlijke gerechten klaarmaken. Til­da Co­conut steamed bas­ma­ti – Fijne basmatirijst verrijkt met de romigheid van kokosnoot. Klaar in 2 minuten. Til­da Egg fried steamed bas­ma­ti – Fijne basmatirijst met roerei.

Tilda Rice
In de magnetroon kook ik meestal de rijst in 19 minuten. De rijst is lekker. Toen ik in mijn land nog woonde, at ik drie keer per dag rijst. Maar nu eet ik niet elke dag rijst eten. Per week is verschillend soms twee keer per week, soms drie keer. In de middag eet ik wel soms rijst als lunch – rijst met goreng tempé met sambal en verse groenten. En vergeet niet kroepoek erbij. Lekker!

Tilda Rice
Tilda steamed Basmati is binnen twee minuten klaar. Handig zo`n kant en klare rijst.

Tilda Rice
Tilda rijst is lekker de steamed rijst is erg handig en gemakkelijk voor mensen die drukke leven hebben. Tilda rice zijn vanaf € 1,59 exclusief te koop bij Albert Heijn. Ben je al bekend met Tilda Rice?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Linda

  Hmmm de variatie met kokos lijkt mij echt heerlijk! Ik eet bijna dagelijs rijst, dus dan is het extra leuk om eens af te wisselen.
  Linda´s last blog post ..De Abyssinian Oil skincare lijn – Beauty Kitchen

  04 April 2018 at 09:16
 • Reply Daisy

  Neen, ik ken dit merk niet. Wij eten wel heel graag rijst dus een tripje naar de Albert Hein zal er wel eens inzitten. 🙂

  03 April 2018 at 11:25
 • Reply priscilla

  Ik ken dit merk nog niet, maar ik ga er zeker is naar kijken als ik in de winkel ben.
  priscilla´s last blog post ..About last week #112. Naar ballorig en samen een paar dagen vrij.

  02 April 2018 at 19:12
 • Reply Deborah

  Ik kende dit merk niet. Maar als rijst fan moet ik deze een keer gaan proberen. Vind de prijs overigens ook wel mee vallen 🙂
  Deborah´s last blog post ..Eerste vaart…

  02 April 2018 at 17:04
 • Reply allaboutbertina

  Wat grappig dat er verschillende smaakjes ervan zijn. Nog nooit ervan gehoord.

  02 April 2018 at 10:40
 • Reply Blog & Beauty

  Ik ken het niet, maar ik vind Jasmijn rijst altijd lekker. Ik ga hier zeker eens op letten in de winkel.
  Blog & Beauty´s last blog post ..NevO Dead Sea Spa

  02 April 2018 at 10:38
 • Reply Nicole

  Nog nooit van dit merk gehoord. Ik ben zelf dol op rijst en ben wel benieuwd naar nieuwe smaken. Toch maar een keer naar de Albert Heijn toe.

  02 April 2018 at 09:22
 • Reply nicole

  Grappig dat er nu ook al allerlei smaakjes zijn op rijstgebied zeg! Het merk Tilda kende ik nog niet.
  nicole´s last blog post ..Bespaar geld met behulp van vergelijkingssites

  02 April 2018 at 09:04
 • Reply Hippiemeisje

  Nee, dit kende ik niet…. Nu, deze zijn misschien wel lekker, heb ooit van Uncle Ben’s zo van die gearomatiseerde rijst mogen uitproberen via een staaltje, 10 sec in de microgolf… Dit is 3 jaar geleden en dat viel me tegen seg…

  Maar deze zijn misschien wel heel lekker! 😉 Kan ze alleszins eens proberen.
  Hippiemeisje´s last blog post ..Guido en Amber, hoe ik in het begin overleefde na hun dood en nu weer vollop leef dankzij hen!

  01 April 2018 at 23:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge