Follow:

Foto`s : Details #1 (woonkamer)

details
Al vier jaar wonen wij in een woonhuis met drie kamers boven, een badkamer, een keukentje, woonkamer en achtertuin. En ik ben heel erg blij mee. Wel zijn wij nog steeds bezig met inrichtingen, vooral ik 😉 Als ik instagram of tijdschriften leuke spullen voor in huis zag, wil ik ook in huis hebben maar de meeste zijn prijzig. Dus kocht ik soms bij action, zeeman en of ikea. Maar ik zie ze niet zo goed bij elkaar passen dan wordt te druk en zie alleen maar troepen. Dus sommige dingen brengen wij naar Kringloop of naar bekende die misschien wel leuk vinden. Toen wij hier net verhuizen, hadden wij geen planten in huis. Mijn man vindt het een beetje kaal dus wij heen een paar planten gekocht. Omdat onze woonkamer rommelig uitzien, laat ik zien alleen maar details van de spullen. Dus verwacht je niet de gele kamer zien.

Things
Als je van de hal binnenloopt, zie je prachtig een spiegel die op de kast laten staan. Voor staan een lantaarn die een paar jaar geleden in Kerstpakket zit, hier gebruik ik voor postzegels (ja wel hoor! soms staan postzegels op de envelopje). En een hartje opbergen die ik van mijn schoonzus heb gekregen. Een bak vol met beauty producten die ik dagelijks gebruiken (soms wissel ik een paar product en leg daar in)

Things
Things
Things
Een paar cm daarnaast staan een bakje die ik bij Xenos gekocht. Daarin zit een paar klein dingetje, oplader voor onze smartphone bijvoorbeeld. En tweeling van mijn oude camera die ik via marktplaats heb gekocht. Een DSLR Canon camera (die ik gebruik voor deze foto`s 😉 )

Voor het foto staan niet zo veel spullen op de kast maar dagelijks staan regelmatig troepen erbij zoals papier, krant, fles etc hopla even hier eerst laten staan. Ja..ja…dat is niet goed he!

Things
Things
De lampje zonder kap want ja te groot die de kap past het niet meer. De lamp is toch nog steeds minder licht maar beter van vorige lampje. De lampje plakt op de eettafel. Ik wil lampje die kan naar beneden trekken zodat als ik daar wat schrijven/lezen, genoeg licht en terug omhoog duwen als het niet nodig is. Het lijkt mij ideaal. En liever toch dag lampje want ik maak daar vaak filmpje vooral als Djess bezig met zijn LEGO of leren. Onder deze lampje staat een eettafel en vier stoelen.

Things
De origineel lampje net als dat! Te donker. Hier willen wij andere lampje hebben maar nog niet vinden wat wij zoeken. Er hangt nog een Djess`s crea van zijn school (die eigenlijk moet ook verplaatsen naar zijn slaapkamer ofzo)

Things
Deze superhandig mouse van merk Logitec, keyboard zodat mijn man kan lekker achter PC zitten.

Things
En zijn oude PC scherm en koptelefoon en een paar souvenir die mijn man al jaren had gekocht. De koptelefoon heb ik bij Kruidvat gekocht

Things
Naast TV staan super leuk kast die wij van mijn schoonzusje hebben gekregen. Daar staan mijn ouder camera die helaas werkt niet meer en vintage camera die ik bij vrijmarkt heb gekocht en er zit nog filmpje bij. Een glas die ik bij Kringloop gekocht en met schelpjes ingevuld. De schelpjes hebben wij op het strand in Zeeland gevonden. Op de potje zitten er een paar veren die wij op het strand/straat hebben gevonden en ook foto`s in. Daar achter staan 5 vol met foto`s van Djess toen hij vijf jaar was. Een paar huizen van hout die Djess op school heeft gemaakt (Moederdag cadeau) en een cute VW autootje die ik bij bigbazar heb gekocht. Een vaas vul met scrabble om samen met Djess de woorden leren te lezen.

Things
Naast deze kast, staat een Ikea kast met 9 vakje met daarop aantal spullen o.a. deze plant die wij bij Wereldtuin had gekocht.
Things
Een uil bij Xenos gekocht, twee planten achter bij Ikea gekocht. Eiffel toren heb ik van een kennis gekregen. Een metaal huis voor kaars die ik van mijn schoonmoeder jaren geleden heb gekregen. Nog planten daar en foto canvas

Things
De ikea kast ziet er ook rommelig uit. De box heb ik zelf gemaakt. In ander vak staan telefoon, penhouder, foto frame, vintage klok (bij vrijmarkt gekocht). Wax houder en een vaas. Onderaan zie je kranten.

Things
Box met sandaal als wij naar achtertuin gaan, kunnen wij de sandaal daar pakken. De zwarte box zit speelgoed van Djess en boven boeken van Djess. De rest in de blokjes van Ikea vol met rommel en verstopt in de boxen van Ikea. 3 speelgoed boxen van Djess, 1 box vol met AH tijdschriften (die ik moet uitzoeken). Foto`s album.

Things
Nog planten maar geen idee waar moet hij staan dus elke keer naar andere plek verplaatsen.

Things
De salontafel hebben wij van mijn schoonzusje gekregen. Onder de salontafel, stapel tijdschriften, ikea cataloog. Oja achter de salontafel staat er een bank en nog ander stoel waar mijn man en Djess samen daar TV zitten kijken en ook moelie eten in de morgen.

Wij willen wat veranderen in onze woonkamer, alleen nog geen idee hoe en welke moet kopen en verkopen 😉 of wegdoen.

Hebben jullie ook veel spullen in jullie woonkamer of hou je van minimalist?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like