Follow:

Foto`s toen en nu #1

Ik kijk af en toe naar oude foto`s die ik heb gemaakt. Sommige foto`s zijn al in de DVD of CD maar een paar foto`s nog in de extern hardschrift. En al lang wil ik namaken qua style van toen maar soms heb ik geen tijd voor en soms geen zin om te voorbereiden met statief want als ik klaar met alles dan Djess wilde niet $#@@#$. Op donderdag keek Djess naar oude foto`s en ik zei tegen Djess en papa Arjo…wij gaan net als dit gaan maken.

12 augustus 2010
Deze foto had mijn lieve met Canon 500D + 18-55mm gemaakt. Ik weet het niet meer met welke instellingen. Ik denk dat gewoon met Automatisch want ik was geen verstand van digitale camera. Ik maakte altijd in Automatisch en of Programma 😉 . Ik bewerkt met B/W want ik vind het mooier dan de origineel
7 april 2013
Deze foto heft mijn lieve man met Canon 600D + 18-55mm en zonder flits instellingen. Djess wordt groot en zwaar en dus zijn voetjes kunnen niet meer pas op mijn borsten (2013 Week 14) dan toen in 2010 (12 augustus).

Prettig dag!

Fotografie : Dank aan papa Arjo

Share
Previous Post Next Post

You may also like