Follow:

Frecious Holy Ginger & Berry Ginger

2022-Frecious10a

Hoi…hoi…! Het is al herfst. De temperatuur is lager en iets kouder. Dat betekent gaan wij weer trui/sweater en jas aan. Het is niet alleen van buiten maar van binnen ook gaan wij ook wel wat extra vitamines nodig. Ik heb twee smaken dranken van Frecious voor komende koudere dagen. Lees je mee

FRECIOUS Slowjuice is de eerste slowjuice ter wereld waar 100% pure slowjuice wordt gemaakt. Deze krachtige gemberdranken van premiumkwaliteit ondersteun je gezondheid en zijn de ideale drankjes voor verschillende dagdelen en gelenbeden. Gember heeft aleen prominent plekje binnen diverse slowjuices van Frecious en voor de echte gemberfreaks zijn er ook de gember health shots. Om in de gembersferen te blijven, geeft Frecious Slowjuice een vernieuwende twist aan de slowjuices met Holy Ginger en Cranberry Ginger.
Sterk, Intens en uiteraard biologisch
– Geen concentraat, geen water, geen appelsap, geen toegevoegde suiker
– Wel 100% puur geslowjuiced sap
– Wel rauw geschroefperst en direct ingevroren

FRECIOUS Holy Ginger & Berry Ginger €7,95 per stuk (200ml)

2022-Frecious10aaa 2022-Frecious10aaaa Ik drink regelmatig warm thea of warm water met citroen en of met gember. Of thea gember met honing. Maar kant klaar ginger sap is fijn. Je kunt gelijk warm water, honing, citroen en thea zelf toevoegen. En eerlijk kende ik dit merk niet maar ik ben blij dat ik beide ginger sap zeker regelmatig ga drinken. Frecious Holy Ginger is een krachtige gemberdrank van premium kwaliteit, aangevuld met kurkuma. De kurkuma smaak niet aanwezig maar dan vind ik niet zo erg. De gembersmaak is wel goed aanwezig en yes… want een holy ginger. Berry Ginger is gemberdrank van premium kwaliteit aangevuld met cranberry, ananas, citroen, basilicum en rosemarijn. De gembersmaak is goed aanwezig maar deze gembersmaak is zachter dan de holy ginger. Ik meng ze gewoon met warm water en ook thee en honing. Ik voeg ook citroen sap toe zodat iets extra zuur smaak te krijgen. Maar je kunt ook als pure shots drinken. Ook ideaal als mockatails cocktails en of smoothies. Je kunt dus deze gembershots op verschillende manier serveren. Op de Frecious Slowjuice zag ik meerdere gezonder dranken en shots. Nu ben ik benieuwd naar andere Frecious Slowjuice producten. Frecious Slowjuice Holy Ginger & Berry Ginger (€7,59 per stuk – 200ml) zijn te bestellen op de Frecious slowjuice webshop. Ginger box €69 (5 holy ginger en 4 berry ginger)

* Uit een flesje puur sap haal je 10 tot 20 gezonde gemberdrankjes afhankelijk van je portiegrootte.


Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge