Follow:

Freedom Pro Highlighter “Bright”

FREEDOM Pro highlight Bright
Een highligter van Freedom Pro. Dit highligter is geen nieuw collectie voor alle beautylover maar voor mij wel. Ik zag dit bij de Kruidvat en ik nam hem mee. Vandaag vertel ik wat ik ervan vind. Lees je mee

Freedom highlighter
Door doorzichtige deksel zie je de highlighter goed. Aan de achterkant staat wat inforamtie en de naam van de highlight “Bright”. De highlighter heeft holographic finishing maar een beetje wit bij mij en de pigmentatie moet een paar keren bouwen.

FREEDOM highlighter

FREEDOM Pro highlight Bright
Het is mooie glans maar ook niet, twijfelachtig voor mij huid. Voor lichte huid denk ik deze echt goede glans geven. Ik kocht deze bij de Kruidvat.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like