Follow:

Gamila Secret Cleansing Bars

 photo GamilaBar1a_zps23da70ab.jpg
Goede reviewen over Gamila Secret heb ik vaak gelezen en eigenlijk staat deze al lang in mij wensen. Toen ik deze Gamila Secret in de BeautyBox mei 2012 zag, ben ik erg blij mee maar ik liet hem gewoon in de doos. Ik wil eerst de andere beauty product opmaken. Maar ik wilde niet meer wachten dus ik gebruik hem. Vandaag ga ik voor jullie vertellen over mij ervaring.

Wat erg is dat ik op dit moment erg last van droge huid tussen de neus. Ik heb niet nagedacht dat ik Gamila Secret heb na een artikel op OhFashion, ga ik meteen de Gamila Secret pakken en gebruiken. Ik dacht toen dezelfde Gamila Secret maar mijne is anders. De Gamila Secret die ik heb in zeep vorm (niet vloeibaar). Na bijna twee weken gebruiken, worden langzamer de droge huis herstellen. En elke avond smeer ik ook op de droge huid vaseline.
 photo GamilaBar1aa_zps6742cc04.jpg
Deze zeep kan ook voor lichaam gebruiken. En omdat deze kleine maat is, gebruik hem alleen voor mijn gezicht die extra aandacht nodig.

Gamila Secret kan je bij o.a. Douglas kopen. Full Size vanaf €19,95

Share
Previous Post Next Post

You may also like