Follow:

Gebaar van liefde

Behalve liefde van my schoonfamilie, familie, vriendinnen, kenissen die ik krijg, krijg ik ook liefde van bloggers en bezoekers en ook bezoekers die niet website/blog heb. Dank je wel.
Toen ik nog zwanger was van Djess heb ik lieve email klik hier ontvangen. Na geboorte van Djess heb lieve email gelezen dan een paar dagen verder heb ik brief met daarin felicitatie geboortekaart en leuke rompje erbij voor Djess ontvangen. En hier

Een paar dagen geleden ontving ik een kaart, email en scraps van van my lovely bezoekers.

Dank je wel Roxanne

Dank je wel Amber

Dank je wel Chayenne

En natuurlijk commentars van jullie my lovely bezoekers dat is ook soort gebaar van liefde voor mij en my site. Heel erg bedankt :blowkiss2:

Share
Previous Post Next Post

You may also like