Follow:

Gefietst hier in de buurt!

Hi there, Gisteren vertelde ik jullie dat ik met Djess heb gefietst….gewoon hier in de buurt rond kijken. De zon scheen dus waarom niet maar toch best koud en ik droeg geen muts of handschoenen..brrrr…Djess wel en toen vroeg Djess aan mij dat hij wilde zijn handschoentje aan (nou niet vroeg maar hij liet zijn handjes naar mij zien. In het begint begreep ik niet maar toen…oh..je kreeg koud..hi…hi…die peutertje toch!). Af en toe even stopt om even wat foto`s te maken maar toch best lastig als Djess nog op de fiets zat, dus liet ik naar beneden. Ook lastig want Djess rende hier en daar..ik kon niet concentreren om foto`s te maken. Maar geeft niet…ik vind het leuk samen met Djess fietsen. Ja…sinds ik durft Djess achter mij op de fiets te zitten, wil ik fietsen maar dan als er de zon schijnt.

Toch best aardig foto`s gemaakt en vandaag some of them aan jullie showen. Hopelijk vind jullie niet erg dat ik de laatste tijd veel foto`s updaten

Oja thema Lente die ik van peuterzaal heb gekregen. Ik kan aan Djess vertellen over de boom, bloemen, blaadjes etc.

Prettig dag!
UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like