Follow:

Geluidgolven in myn oren

Ik wil over dit onderwerp al lang schrijven vooral sinds my laatste sollicitatie die helaas geen reactie kreeg ๐Ÿ™ Ik vind niet geschikt om nu te schrijven maar Ik wil wel dit er uit myn gedachte.

Als je werkloos bent of werkzoekende dan word je stress of ben je erg gevoelig geworden. In dit geval Ik wel. Ik werd stress/depressi tot Ik kon niet echt diepe slapen. Ik heb vaak gehuild en ben zat met my leven en soms wil Ik liever dood maar gelukkig heb Ik myn lieve man die altijd mij trooste. Ik weet het niet andere mensen dus Ik praat hier over mezelf. Ik heb dit al meegemaakt met deze situatie toen Ik in myn land woonde. En nu krijg Ik dezelfde probleem ๐Ÿ™

Boven heb Ik verteld over my laatste sollicitatie en toen hoorde Ik geluidgolven in myn oren. De geluid maakt lawaai in myn oren en helaas niet er uit van andere oren (soort echo). De geluid die Ik hoorde ngieng…ngieng… en blijf in myn oren hangen :
Waarom ga je niet solliciteren? met verschikkelijke stem hoorde Ik deze vraag. Ik heb heel veel sollicitatie brieven gestruud, sommige geen reactie, sommige wel maar helaas. Ik moet dan vertellen als Ik sollicitatie brief stuur “Hallloooooooooo mensen Ik heb gesolliciteerd hoor!”. en dan ..wat gaan jullie doen voor mij als Ik heb dat hard geschreuwd? Moet Ik elke keer aanmelden?! als Ik solliciteren. Wist je dat niet dat Ik vandaag sollicitatiebrief in de brivenbus doen?! Oja.. gisterenavond heb Ik online sollicitatiebrief gestuurd, hoor!
Waarom ga je niet naar uitzendbureau? Ik ben ooit naar uitzendbureau geweest en kreeg dezelfde baan en dat wilde Ik niet. Ik wil wat anders.
Wil je dat niet werken? Ik solliciteer toch! dat betekent toch Ik wil werken maar helaaaaaas krijg Ik geen kans.
Wil je niet dan opleiding volgen? Ik wil maar als klaar met opleiding die Ik graag wil volgen, dan meestal kreeg nog steeds geen de baan. Ik heb dit meegemaakt toen Ik in Yogyakarta woonde. Dan maak me trauma. En opleiding kost geld en tijd.

Deze vragen hoor Ik vaak van mensen (die Ik ken) dichtbij mij buurt. Ik schaam wel want Ik had geen baan, Ik wil eigen verdienen hebben maar waarom Ik altijd helaas reactie krijg! Mensen dacht dat Ik lui ben ๐Ÿ™
Ik probeer niet te huilen maar diep in my hart huil Ik wel. Oh.. Why me?

Die stem zijn echt verschrikkelijk in myn oren en die geluid heen en weer van linker oren naar rechte oren. Shit..! die geluid wil niet er uit myn oren. Waarom blijf het hangen? omdat het geluidgolven/echo is ๐Ÿ˜ˆ Dus als Ik baan/werk woord hoor, dan hoor Ik weer die verschrikkelijk geluidgolven in myn oren. Bah…!

Heb je ook ooit meegemaakt met dit soort situatie of misschien andere situatie?

Fijne maandag allemaal

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like