Follow:

Gemengde gevoeld

Douwe Egberts waardepunten van Ma - Dank u wel Gisteren zijn wij bij Ma en Pa geweest. Ff kopje koffie en thee dronken en geklets en dan ging mijn man Arjo onze auto schoongemaakt in eentje (Ik helpde hem niet). Sorry lieverd!

Een paar uurtje later kwam Jeannet ook om haar auto schoon te maken. Weer ff kopje koffie en thee gedronken en geklets en dan tijd om naar huis. Terug naar huis kreeg ik 3 tijdschriften en DE waardepunten. Bedankt Ma voor DE waardepunten. Nu heb ik extra DE waardepunten bij.

Arjo`s maskeren met Purifying ClayZoals heb ik al verteld hier. Gisterenavond heb ik myn lieve man Arjo gemaskerd met Purifying Clay van The Secret Garden.

Eerst scrub zijn gezicht met Kruidvat Scrub Gel voor men en dan Purifying Clay insmeren. Na ongeveer 10-15 minuten spoelde hij zijn gezicht af en zijn gezicht wordt zacht. De masker prikt niet, Ik ben tevreden en hij ook. Daarna smeerde zijn gezicht met creme.

Ongeluk nachtje
Vannacht werd Ik geschroken door harde gevallen geluid. Ik schreeuw zo haaaard en riep myn lieve man naam “Aaaaaaaaaarghhhh Arjo!” Wat gebeurt! Ik was bang dat het niets leuks bij hem gebeurt. Hij kwam naar myn toe en hij zei “Rustig… rustig niks aan de hand” Ik huilde beetje en keek naar hem. “Doe voorzichtig! niet zo haast, lieve schat.”

Hij was net klaar uit de WC (soms deed ik ook opstaan om ff naar WC te gaan, myn man doet meestal een x naar de WC zoals vannacht). En toen gebeurde dit. Echt niet leuk! Verder heeft niks aan de hand maar het resultaat zijn knieen kapot.

Liefs,

Share
Previous Post Next Post

You may also like