Follow:

Geshopt : bigbazar, Hema en Drogist

Hoewel wij zich niet lekker voelen, moeten wij wel eve nwat boodschappen doen. Gelukkig zijn er winkels in gebouw dus wij gingen naar daar toe. Lekker vroeg dus nog genoeg parkeerplek en nog niet zo veel mensen. Langs Bigbazar, Hema, Dorigst en Lidl…vergeten even naar zeeman. Maar goed..genoeg voor vandaag want wij hoesten2x tussendoor.
Mijn man ligt nu te slapen en straks gaan wij de muren verven. Als wij krachten hebben.

 photo 15nov2014Dhshop1aa_zpsbdc6beb2.jpg
 photo 15nov2014Dhshop1a_zpsf7babdd7.jpg
Bij bigbazar wil ik Ciate nagellak scoren, jammer dat niet zo veel kleuren en winter legging die ik toen in Papendrecht zag, maar helaas geen bij Bigbazar in Sterenburg 🙁 Ik heb kleine cupacke papier gevonden en kerstmast washie tape. Bij Hema kocht ik leuke inpakpapier dan langs de Drogist en ik kocht nagellak met korting 50%.

Share
Previous Post Next Post

You may also like