Follow:

Geshopt : H&M, C&A en Wibra

Vandaag ging ik in eentje met de bus naar het centrum. Eerlijk had ik eigenlijk geen zin in maar ik ging toch wel 😉 Gelukkig is het weer best pretty om even naar de stad. Mijn planning wil ik orange tshirt voor mijn moeder kopen maar de maat geen meer bij zeeman (ook hier in de buurt). En ook wil ik sweater micky mouse bij C&A graag kopen maar die ik wil geen en de meeste zijn groot maat L/XL 🙁 nou even andere winkels rondsnuffelen dan. Bij takko zijn er wel leuke tussen maar ik wilde even bij H&M kijken en je weet maar nooit er leuke prijzen.
Untitled
Maar eerst naar Wibra en daar wil ik eigenlijk digitale camera voor Djess kopen maar nergens vinden en toen ik bij de kassa afrekenen zag ik eentje liggen maar ik kocht hem niet. Ander keertje dan maar. Wel heb ik voor Djess gekocht topolino en mama topoline €6.99 (best duur maar Djess wilt zo graag hebben) en wasabi tapes €0,79 per twee tapes.
Untitled
Untitled
Bij H&M heb ik 3 jurkjes gekocht allemaal in de sale €10 per stuk behalve die zwarte bovenaan €12,99 en de paarden €3 | Trui €10
Sweater Micky mouse C&A €14,99 en Wibra – wasabi tapes €0,79
UntitledUntitledUntitledUntitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like