Follow:

Gisteren was Djess 48 weeks en vandaag 11 maanden

Gisteren wilde ik Djess 48 weeks updaten maar toch vandaag tegelijk met 11 maanden. Ja…vandaag is Djess precies 11 maanden oud.
Elke dag oefen Djess in eenjte te staan en als wij een van zijn handje en dan lopen samen…zo blij :yes: Als ik myn fam. belde, glimlacht Djess gelijk als myn ouders stem horen. En moeder vroeg …“Kan Djess mij horen als wij aan het bellen? “ Ja..zei ik…toen nog in de buik liet een oortelefoon op myn buik liggen zodat Djess in buik kon meeluisteren. Dat zou herkenen stem van myn ouders. Elke keer als bellen…vrolijk Djess`s gezicht hoewel nog niet in echt zien.


Gisteren wist ik wat ik wil vertellen over Djess maar nu ben helemaal vergeten 🙁 Als ik straks herrineer, ga ik hier schrijven. Nu maar updaten 😀

Share
Previous Post Next Post

You may also like