Follow:

Goede kans maar op verkeerde moment

Goede avond… bloggy,

Op my vorige blogpost van gisteren. En gisteren avond plotselling herrinner Ik me. Wat herrinner je Dhini? Ik herrineer me. Vorige jaar denk Ik. Ja..! Vorige jaar vroeg myn lieve schoonmoeder of Ik wat leuks voor mijn famillie wilde geven want haar broertje (Arjo`s oom dus) met zijn vrouw naar Indonesia op reis en 2 dagen naar Yogyakarta. Maar bloggy, weet je wat is my antwoord toen. Ik zei toen ‘nee, nog niet’  Waaaaaaaaat Dhini? ben je gek geworden dat is toch goede kans, he?! Rustig aan bloggy ‘in my gedachte toen natuurlijk die digitale camera voor myn oude zus, maar weet je bloggy… Ik had geen centjes, Ik kon toen natuurlijk niet de digitale camera kopen Ik ben werkzoekende dus daarom zei Ik nee, nog niet’

Ik weet dat inderdaad goed kans was bloggy maar het was op verkeerde moment. Nu heb Ik goede moment (heb geld voor de digitale camers kopen) maar niemand kan hij meenemen voor myn oude zus dus ja.. jammer..he.. bloggy! heb geen goede moment.

Het moet dus samen werken he… bloggy. Samen werken tussen goede kans met goede moment, toch bloggy?! Vind je niet bloggy?

Dat was het dan van vandaag bloggy, Ik wil over dit aan je vertellen. Tot morgen en mwuah..!

Liefs,

dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like