Follow:

Guess Dare

 photo 2014GuessDare1a_zps6606f9a8.jpg
De nieuwste geur van GUESS “GUESS Dare”. Hier ben ik erg nieuwsgierig van, jullie ook?!

 photo 2014GuessDare1aa_zps1c5e58fc.jpg
De Guess Dare parfum zit in de versleten denim look verpakking met roségouden studs, die symbool staan voor het merk. De flacon is roségouden. Een sexy, roségouden ketting met het GUESS-logo siert de hals van de flacon. De flacon ziet er vrouwelijke, luxe en sensuele uit.

De flacon van GUESS Dare is ontworpen door Lance McGregor en toont met trots de voluptueuze vormen die tekenend zijn voor de GUESS Girl.


Parfumeur Bruno Jovanovic van IFF werd geïnspireerd door de sexy, uitdagende iconen uit de jaren ’70, zoals Charlie’s Angels, de Bond Girls en Peggy Lipton in de Mod Squad, en koos voor een unieke combinatie van geurnoten die het eigenzinnige karakter van de GUESS Girl perfect weet te vangen.
Jovanovic: “GUESS Dare is de perfecte geur voor de generatie Y, omdat de generatie Y qua karakter en instelling veel overeenkomsten heeft met de tieners die in de jaren ’70 opgroeiden. De wilde, roekeloze roadtrip van Thelma en Louise stond model voor de avontuurlijke GUESS Dare Girl, die haar stralende vrouwelijkheid gebruikt om los te breken.”

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uOX7r9Cu51Q[/youtube]

 photo 2014GuessDare1aaa_zps4183a0c2.jpg
Op de roségouden dop staat de iconische GUESS-driehoek.

 photo 2014GuessDare1aaaa_zpsca593fda.jpg

Topnoten : Heldere kumquat, perenbloesem, limoenbloem
Hartnoten : Verse cactusbloem uit Palm Springs, jasmijn, wilde roos
Basisnoten : Blonde houtsoorten, muskus, verse kokospalm uit Key West

 photo 2014GuessDare1aaaaa_zpsf7678b52.jpg
Op mijn huid ruik ik de geur naar fruitig met zachte bloemig, zachte frisse limoenbloem en een subtiele houtachtige ondertonen. Heerlijk girly maar ook avontuurlijk parfum die jonge vrouwen altijd de leider van de groep en volgt niet alleen de nieuwste trends, maar is ook een echte trendsetter. De parfume vind ik voor dagelijks overdag spuiten. Ik zou hier en daar hem weer spuiten want de geur ruikt jammer na een paar uurtjes niet meer zo aanwezig.

GUESS Dare collectie :
Eau de Toilette €33,00 – 30ml
Eau de Toilette €43,00 – 50ml
Eau de Toilette €53,00 – 100ml
Body Lotion €17,50 – 200ml


Guess Dare parfume is verkrijgbaar bij parfumerie en drogist

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like