Follow:

Haarolie met Arganolie & lipbalm met Arganolie

Hair oil of argan oil
Oliën smeren op je gezicht (dat doe ik regelmatig), op je lichaam (ook doe ik regelmatig), in je haar, dat doe ik niet zo vaak. Maar vandaag laat ik jullie een haarolie met arganolie zien. Ik testte hem en in dit blog vertel ik aan jullie wat ik ervan vind. Lees je mee

Voedende haarolie met Arganolie € 17,60 ( 80 ml )

Hair oil of argan oilHair oil of argan oil
Een tijdje geleden ontving ik twee producten een haarolie en lipbalm met arganolie. Haarolie met
Arganolie
zit in een transparant fles met spraysysteem. Arganolie is zeer effectief in de strijd tegen droog en pluizig haar, ook helpen om beschadigd haar te herstellen en om dof haar glans te geven. Dit product bevat omega-6 en omega-3 vetzuren, vitamine E en B5 (anti-aging vitaminen), flavonoïden, sterk hydraterende conditioners, Uv-filters. Het ruikt aangenaam, iets kruidig maar niet zo sterk. Ik gebruik niet zo vaak olie voor mijn haar want mijn haar is best wel snel vet aanvoelen als ik een beetje olie gebruiken. Ik ben dus heel erg benieuwd met dit product. Spray je een kleine hoeveelheid ( 1-2 sprays ) dan masseer je de hoofdhuid in, en laat gedurende 30 minuten intrekken, was daarna je haar met shampoo uit. Ik sprayde toen veel te veel en mijn haar voelde het dikke aan maar niet vettig aanvoelen, gelukkig. Ongeveer twee dagen later was ik weer mijn haar en mijn haar voelt iets heerlijk zacht aan en glans.

Lippenbalsem met Arganolie € 4,32 ( 3g )

Lipbalm
Naast haarolie ontving ik een lipbalm. Deze lipbalm met Arganolie verzorgt en beschermt van de zeer gevoelige huid van de lippen. En helpt bij het voorkomen van uitgedroogde lippen, scheurtjes geïrriteerde huid rond de lippen. Arganolie bevat natuurlijke zonnefilters die de lippen beschermen tegen uv-straling. De lipbam breng makkelijk aan op je lippen. Het voelt een beetje vet aan ( in goed manier ) maar niet vervelend. Mijn lippen voelen lekker zacht aan en soepel.

Een hele fijne producten. Ik ben tevreden over. Meer olie producten zeker neem kijken op Dermaganolie

Gebruik je ook haarolie/olie voor je haar?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like