Follow:

Hallo enin…bude Heni …cinta

Nu kan ik mijn moeder bellen. Haar telefoon kan ik weer bereiken. Net van juffrouw gehoord dat Djess bezig aan het spelen is dus ik mag om 10.10 hem ophalen.

Good day… Gisteren belde ik mijn moeder maar helaas kon ik nog niet bereiken, ook mijn oude zus kon ibu niet bellen. Dus ik belde mijn oude zus en ze zei dat haar telefoon (Flexi) eerst moet geïnstalleerd worden. Volgens mijn oude zus, kwam ibu net thuis. Ze heeft samen met ibu-ibu pengajian naar Bali geweest. Ibu wilde zo graag naar Bali en nu kans samen met group om naar Bali toe te gaan, met de bus….stuk goedkoper natuurlijk. Goed zo Ibu! En ibu nam haar telefoon mee en als mee dat de kanaal moest even veranderen en terug naar huis moest ook veranderen en dat heb ibu nog niet gedaan vandaar dat ik en mijn oude zus haar niet konden bellen. Wel fijn om te horen dat het alles goed gaat met haar en ook veilig terug naar huis. Hopelijk kan ik dit weekend ibu`s telefoon bereiken. Mijn zwager doet meestal helpen met installeren voor mijn moeder. Maar op dit moment is hij in andere stad en mijn oude zus kan voorlopig niet naar mijn moeder want ze heeft druk op dit moment en bovendien weet ze niet hoe moet installeren. Ik denk dat mijn oude zus beter leren hoe installeren dus het hoeft niet haar man te wachten. Goed ..ik ga niet zeuren, want ik weet zelf niet hoe ik beltegoed moet opwaarderen als op is, meestal doet mijn man dat. In dit geval ben ik blij dat het alles goed gaat met mijn familie.

Untitled
Canon 600D + 18-55mm
Als ik bezig was aan het bellen, kletste Djess ook mee. Bude Heni en eniiiin…cinta. Als say goodbye…dag enin…dag heni…mwuaaaah! Ja…Djess luistert mee vanaf in mijn buik als ik mijn familie belde.

Share
Previous Post Next Post

You may also like