Follow:

Hari keenam : Berantakan!

Vandaag is de zesde dag (voor mij) om alle dingen naar nieuw huis te verplaatsen. Gisteren kon ik niet want nichtje van Djess bij ons. Pa en Ma heeft gisteren ons nieuw eetstoelen en Arjo`s relax stoel opgehaald. Dank u wel Pa, Ma! Vandaag hebben Arjo samen met zijn ex-collega de Bank, Wasdroger, Wasmachine en mijn kast gebracht. En dan gingen Djess en ik naar nieuw huis lopen. Ja…ons nieuw huis is niet zo ver weg van ons flat. Lekker dichtbij nog. Daar waren Pa en Ma bezig nieuw kast voor in de keuken in elkaar zetten. Dan samen met Ma onder de stoel met beschermen dingetjes gedaan. En toen twee kasten hebben ze gebracht. Poeeeh wat hoop werk allemaal! Nu ons flat echt berantakan…geen meer gezicht..overal liggen de troepen.

Zo lief help Djess mij graag mee. De voorraad eten in de bergkast opstapelen. Maar grote gedeelte is nu al in nieuw huis. Morgen gaan wij weer verder en mijn lieve schoonzus zal morgen mij helpen (keuken gedeelte aan de beurt)

Share
Previous Post Next Post

You may also like