Follow:

Heb Ik talent?

🙄 heh…! Ff denken hoor! Ik vraag me ook af. I dont think so. Als Ik naar mezelf kijk, zei ik wat voor talent heb Ik!? En de antwoord is duidelijk “Geen talent hebt”. Ik denk dat goede wantwoord is. Ik heb inderdaad geen talent zoals andere mensen die goede talent hebben.

Eerlijk gezegd “Ik ben jaloers op mensen die goede talent hebben” (jaloers in de positief dingen) . Ze kunnen heel makkelijk leren van simpele tot moeilijke manieren. Ja als je talent hebt, is het geen probleen welke system gebruik om de talent te ontwinkelen. Ik heb geen talent zoals in…

Zingen Ik heb geen goede stem om als zanger te worden. Het kan wel leren maar als geen talent hebt, dat toch moeilijk, denk ik. Als ik een video voor Youtube maakt bijv., hoorde Ik verscrikkelijke stem van my. Hoe kan dat als zingen, meer erger denk ik. Alle vogels in de buurt zijn, zullen ze zeker gelijk ver weg vliegen 😆

Schilderen Als Ik naar een kunstenaren op straat aan het schilderen kijk, maken ze zo mooi tekenen in zwart of met kleuren via foto of gelijk de persoon voor hun zitten. Eh talent!
Toen Ik op High school zat, maakte Ik ooit een tekening van de Biologi boek (Ik weet het niet meer wat) op Board in de klas. De lerares was tevreden op me hi..hi.. en dan van myn klasgenoten moesten Ik een het westrijd die van de school geoorganesser meedoen (per klas moesten wij een kandidat meedoen). En Ik deed mee. Wat heb Ik geschilder?! Ik schilder toen en waterfal en Ik wilde toen een bladjes tekenen maar raar geworden dan worden de bladjes de rock. Echt niet mooi vind Ik (de klasgenoten ook). Maar Ik heb wel gezegd dat Ik niet goed kan tekenen.

Sport Ik hou niet van sporten. Ik ben luit om te doen, gewoon geen zin in. I know “Het is gezond”, niet alleen voor lichaam maar ook voor ziel. En Ik wist wel dat Ik geen talent in sport heb.
Ik doe wel af en toe thuis sporten.

De talenHeb hekel aan de talen. alle talen vind ik moeilijk om te leren. Ook myn moedertaal Indonesisch (gramatica is makkelijk dan andere talen). Als Ik in formil moet praten of vragen, word Ik gek van. Ik vraag meestal aan myn zussen (myn zusje de meeste). Met welke zinnen Ik moet gebruiken?! En myn jonge zusje screef de vraagzinnen voor mij. En nu hier in Nederlands moet Ik in Nederlandse taal kunnen schrijven en praten. En Ik ben zelf geen praatjes mens. En Als Ik naar myn oude posten kijkt, lees Ik veel fauten in my zinnen. Het is raar om te lezen en zei tegen mezelf (Wat bedoel die zinnen, die Ik heb geschreven!). Ik ben echt serious jaloers op mensen die talent hebben in de talen. Het kan wel leren maar als talent hebt, dan word stuk makkelijk om de talen te leren.

PHP, HTML, CSS
Ik heb veel leuke personaal layout en website gezien. Ze maken zo mooi en zo makkelijk en snel te veranderen. En Ik…! het kost dagen, weken, maanden enzo om goed leuke layout maken. Bovendien kan Ik nog niet zo snel met die coderen veranderen. Als Ik iets veranderd in CSS, dan word de layout kapot. Phhh echt vervelend is dat.
Nu wil ik op site de ABOUT, PIXELS enzo binnen in de WordPress zelf maar Ik weet het nog niet hoe. Net als bij Gonny, Sam, Melissa

En heel veel soorten talent die kan Ik niet alles noemen. Ik heb geen eentje van die alle talent

De plugin voor sidebar submenu heb ik die plugin gevonden. Maar Ik durf nog niet in my site te gebruiken. Miischien bij myn lieve man site kan proberen. Als dat het lukt, dan kan bij my site doen.

Ken of gebruikt iemand die plugin?

Liefs

Share
Previous Post Next Post

You may also like