Follow:

Hello! Yes…! het werkt!

Op 21 maart vertelde ik jullie over mijn nieuw mobiel (artikel). Gisteren toen wij naar de jarige Nadine ging, ontving ik onderweg het sms van Jeannet. En toen belde ik Arjo die zat naast mij in de auto en het werkt. Hei…! tegelijkertijd verbaasden wij..wat raar…thuis werkte het niet maar ver weg van huis kan ik bellen. Ook toen bij Nelleke thuis kon ik bellen en gebeld worden. Toch bizaaaaaar he!

Thuis probeerde ik gelijk weer en ja hoor…niet werkt! Hei…wat raar…dan de volgende ochtend stond ik in de tuin in de koud weertje om weer mijn mobiel uit te testen en ja hoor..geen verbinding. Raar…raar…gisteren ver weg van huis werk en nu bleh….!
Untitled

En ik heb email van hollandsnieuwe ontvangen met lange instructies 😉 en natuurlijk probeerden wij zoals intructies te zoen (niet allemaal) en helaas werkt het nog niet zoals het moet.
Vandaag gingen wij naar ma pa toe en natuurlijk testen wij weer en niet werkt. Daar was er ook Jos (broertje van Arjo) en hij keek en ook mij bellen met zijn mobieltje en het werkt en ook ma. Maar wifi bij ma kon niet bereiken hoewel de signaal best sterkt genoeg. Terug naar huis gingen wij langs Lidl en gelijk proberen en ja ..ik kan Arjo bellen en probeer huis telefoon bellen en het werkt. Hei…! Straks weer probeer voor de deur bellen en het werkt…snel naar binnen en probeer weer en het werkt. Dan gelijk probeerde ik ma en jeannet bellen en het werkt. Hei…raar…nu werkt en net nog een keer huis telefoon en Arjo mobiel bellen en Yes! HIJ WERKT….Jippieeeeeeeeee mijn mobiel kan bellen en gebeld worden. pssssssssssssssst rustig aan ..morgen gaan wij proberen en hopelijk blijft hij goed werken. Spannend!

Share
Previous Post Next Post

You may also like