Follow:

Hema make-up

2019-Hema12a Nog een paar dagen komen er feestagen, kerst en nieuw jaar maar eerst kerst vieren. Voor kerst heb ik aantal make-up producten van het merk Hema die ik vandaag aan jullie laten zien. Kijk je mee

Hema Shimmering face & body powder €10

2019-Hema12abb Hema shimmering powder zit in een plastick flacon. Dankzij pompsysteem brengt de powder makkelijk aan. Wel wees voorzichtig dat je de pomp niet te hard drukken. Een hele zacht goud shimmering. Het blijft goed op je huid zitten. Dus lekker bling bling op feestdagen.

Hema touch glitter mascara €6

2019-Hema12ac 2019-Hema12acc Meer glitters voor komende dagen met Hema touch glitter mascara. Deze glitter mascara is een top coat voor over je normale mascara. Dit geeft je mascara een goudkleurige glitter finish, voor een extra sprankelende wimpers. Het borstel/applicator is apart maar het is makkelijke te gebruiken. Helaas ziet je niet zo goed op de foto maar in het echt is goed te zien.

Hema Satin matt lipblam

2019-Hema12ad 2019-Hema12add Om look af te maken laat ik twee Hema satin matt lipbalms. De lipbalm zit in een zwarte huls met gekleurde onderkant. Het staat alleen geen naam of nummer van het product. Dus ik weet het niet welke kleur of nummer deze twee lipbalms. Ik gok dat rose kleur en de andere wine kleur (na ik op hema site bezocht). De balm is verrijkt met arganolie daardoor verzorgend effect geeft. De lipbalm is lekker creamy, zacht en het blijft lang zitten. Maar ik eet en drink dus ik kan gerust de balm weer aanbrengen. Full face met deze Hema make-up producten. 2019-Hema12addd 2019-Hema12adddd
2019-Hema12a Laat de feestdagen maar lekker bling bling met Hema make-up producten. Ik ben klaar voor bling bling looks. Hema make-up producten zijn vegan en bevatten dus geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. Te koop bij Hema winkels bij jou in de buurt of online.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like