Follow:

Hema – scented sticks Spice

 photo 2016Hema1a_zpsd6nv8wc1.jpg
Opzoek naar heerlijk geurstokjes die makkelijk door hele kamer verspreiden. Toen ik bij Hema winkel hier in de buurt was, rook ik eerst alle drie geuren voordat ik besloot welke geur ging ik kopen. Er staan drie geuren maar de linen geurtje is op. Dus ik besloot dit Spice variant kopen.

 photo 2016Hema1aa_zps4gv7ixmy.jpg
Hema scented sticks Spicezit in stevige box. Er zijn vijf stokjes meegeleverd. Toen ik hem op mijn werkkamer liet staan, verspreid de geur goed door de hele kamer, alleen vind ik deze geur hmmm niet mijn smaak. De geur is wel al bekend voor mij neus en ik hou niet zo van. Zonde om hem weg te gooien, dacht ik toen hmmm ik ga hem in de toilet laten staan.
 photo 2016Hema1aaa_zps2v3uoqx0.jpg
Voor mij deze Hema scented sticks Spice is geschikt voor in de toilet. Onze toilet ruikt nu lekker naar deze geurtje. Aaah gelukkig maar. Ik heb deze Hema scented sticks Spice van Sinterklaas gekregen. Dank u wel! Maar nu zoek ik lekker geurstokje voor in mijn werkkamer. Welke geurstokjes raden jullie mij aan?

Fijne dag en geniet ervan
Dhini
Deze post bevat affiliatie link disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Deb

  Jammer dat de geur jou een beetje tegenvalt. Ik vond de geurstokjes van Rituals lekker, maar die zijn best prijzig. Ik heb nu een fragrance sphere van Yankee Candle in clean cotton. Dat zijn geen geur stokjes, maar van die ronde bolletjes in een leuk potje van Yankee candle.
  Deb´s last blog post ..Douglas Les Délices Creamy body shower gel & Gentle hand cream in Toffee Apple

  18 December 2016 at 19:29
 • Reply Chrisje Stultiens

  Ga ik zeker es halen, want de Rituals versies vind ik te prijzig!

  18 December 2016 at 11:54
  • Reply Dhini

   Die van Rituals wil ik eens ruiken en misschien wacht op de sale want tja…inderdaad ..prijzig

   18 December 2016 at 12:08
 • Reply Jaade

  geurstokjes linnen of lavendel,bij Action voor €1,99

  18 December 2016 at 10:58
  • Reply Dhini

   Die van Action heb ik ooit gekocht maar de geur komt er niet uit. Dus ik ga niet meer kopen

   18 December 2016 at 12:09
 • Reply Mimi Rose

  Ik ben dol op geurstokjes. Zitten bij mij overal. Erg he haha
  Mimi Rose´s last blog post ..Zaterdag – Hem X Haar – 3

  18 December 2016 at 10:33
  • Reply Dhini

   Ooh..ik ben benieuwd welke raden je mij aan?

   18 December 2016 at 12:09

  Leave a Reply

  CommentLuv badge