Follow:

Herome Prinsessen nagellak – I am sweet


Droom je wel eens om een prinsesje te zijn? Iedere meisjes droom wel eens, denk ik. Herome heeft nieuw collectie genaamd Prinsessen nagellakjes. Er zijn maar lief tien prinsessen kleuren. Deze week ontvang ik maar eentje van tien prinsessen nagellakjes. Mine is I am sweet


Heet cute met zwarte strikje met elastiekje eromheen. Ik denk aan Ciate nagellakjes. Daar staat tekst “prinsessen nagellak”. Deze prinsessen nagellak zijn waterbasis. De nageltjes daardoor met water afwasbaar : makkelijk en veilig.

in twee laagjes

in drie laagjes

De kleur vind ik heel lief, jammer dat twee laagjes zijn niet zo mooi uitzien. Hier heb ik drie laagjes nodig om egale resultaat te zien. Het lakt makkelijk maar het laat hier en daar te weinig of te veel. Het droogt niet zo snel en verwijderen met nagellakremover is niet zo makkelijk. De andere kleuren lijken mij wel prachtig!

Herome prinsessen nagellak collectie is €3,95 per stuk en vanaf oktober te koop. Heb je al zelf ervaring met deze collectie?

Share
Previous Post Next Post

You may also like