Follow:

Het kan niet meer zonder

Hoi there, eerlijk kan ik niet meer zonder mijn camera Canon 500D. Ik probeer altijd mee te nemen als ik weg is. Het maakt niet uit ver weg of dichtbij. Alleen soms het lastig want ik wil alle spullen mee zoals filters, andere lensobjecten (Sigma 70-300 APO GD Macro en 18-55mm). De laatste tijd gebruik ik die Sigma heel weinig. Eigenlijk wil ik vaak gebruiken/oefeningen maar het is lastig om mee te nemen. Met rugzak heb ik geen zin in om te dragen (niet style camera tas 😉 Als het weer mooi wordt, wil ik ik de Sigma lens weer gebruik. Eerlijk wil ik elke hoek op foto`s zetten maar soms durf ik niet op foto`s te maken vooral als veel mensen in de buurt.

Vanmorgen breng ik Djess naar de peuterzaal en ik denk maar 2 uurtje daar want Djess went nog niet zonder mama Dhini. Oja Djess kan 2 woorden achter elkaar zeggen : pappa mee, Djess mee, mama mau

Neem je altijd je camera mee?

Untitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like