Follow:

Hitam Putih #2

Hoi….! Sinds ik geen camera spiegelreflex bij de hand heb, kijk ik nu terug naar de foto`s die ik al had gemaakt. Er zijn zo veel foto`s in de map en gelukkig heb ik wel in de bundels in extern harddisk. In de bundels zitten er mappen per week zodat ik makkelijk de foto`s terug bekijken en wanneer heb ik ze gemaakt. Toch is het lastig om uit te kiezen en van welke map heb ik de foto`s gehaald 😀 Het is wel kost tijd om naar de mappen terug te kijken 😀

Zo leuk als naar de foto`s terug kijken zoals toen Djess nog baby was. Nog piep klein baby boy en nu word hij echt peutertje en een papegaai 😀 Wat vlieg de tijd zo snel.
Djess en meDjess en me
Canon 500D + 50mm/1.8 II

Eerste foto heeft mijn man op 17 maart 2010 gemaakt. De laatste foto zie je al mischien in facebook als je mij volgt maar die geen facebook heb, laat ik hier zien. Nu kan je duidelijk zien de verschil tussen. Niet alleen Djess verandert maar me too 😉 Ik was toen mollig en nu terug naar mij gewicht die ik al wens ongeveer 45kg. En ook word ouder ha..ha…ja..echt!

Prettig avond allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like