Follow:

Hoeh…hoeh…hoeh…!

Gelukkig heb ik gisteren middag ff lekker dutje gedaan. Dus beetje wakker maar….
Vannacht kon ik niet weer slapen…want voorweeën/weeën begon weer en de hele nacht door. Ik zweet echt en myn lichaam gespannend door voorweeën/weeën.

Ik probeerde diep in door de neus en blaas de lucht weer langzaam uit te doen maar op dat moment kon ik niet. Ik adem diep en uit zo snel…Oeh…oeh…oeh….mogelijk met vol hoop dat die pij snel voorbij maar helpte niet en dus probeerde toch rustig doen. Soms lukte wel…soms niet.

Vanmorgen weer af en toe voorweeën/weeën maar niet zo erg dan in de nacht. Nu heb ik eigenlijk slaap :slaap:, ga straks dutje doen. Vanavond gaan wij naar vk

Dit noemen voorweeën of weeën…dat weet ik het niet. In dit geval…doet het wel pijn.

Share
Previous Post Next Post

You may also like