Follow:

Holika Holika make-up

2020-Holika-Holika5a Holika Holika make-up is het Koreaanse merk. Ken je dit merk al? Je kunt ze gewoon in Nederland kopen. Sinds kort deze trendy make-up te koop bij de Hema. Vandaag laat ik jullie twee producten zien.

Holika Holika Blur Lasting Cushion €10

2020-Holika-Holika5abb Holika Holika Blur Lasting Cushion zit in lieve kleur doosje. Wanneer je het doosje openmaakt, zie je sponsje en spiegeltje, handig die spiegeltje. Er nog een laagje dekseltje en daar vind je de foundation kussentje. Wat fijn is dat er nog laagje bescherming folie met daarop de tekst Holi Pop en Koreanse tekst. Deze Holi Pop Blur met SPF50+ en PA+++ geeft je huid een langdurige dekking met een semi-matte, natuurlijke finish. Met het sponsje kan je de foundation op je gezicht aanbrengen. Let wel op dat het flink wat dekking geeft. Deze kleur is helaas niet perfect bij mijn huidtint (zie hieronder de foto). De kleur is te licht, misschien bij jullie huidtint wel. 2020-Holika-Holika5abbbbb Ik heb Holika Holika Blur Lasting Cushion 02 Pink Blur. De linkerkant heb ik met deze foundation aangebracht en de andere kant nog niet. Je ziet het dat de kleur iets te wit/licht is. De dekking en de houdbaarheid is fijn. En ik vind met kwastje fijner om aan te brengen dan met het sponsje. Holika Holika Blur Lasting Cushion zijn in drie kleuren beschikbaar : Pink Blur, Vanilla en Sand.

Holika Holika Lipstick Velvet Blanket € 10

2020-Holika-Holika5ac Holika Holika Lipstick Velvet Blanket zit in een matte verpakking. Deze liquid lipstick heeft veel pigment en matte kleur. Met spons applicator breng je deze liquid liptick op je lippen. Ik was bang dat mijn lippen zou droog aanvoelen maar bij deze niet zo. Het voelt romig aanvoelen en het droog je lippen niet uit. Na wat eten en drinken zit de kleur nog prima, wel een beetje vervaagt. Holika Holika Lipstick Velvet Blanket is verkrijgbaar in drie kleuren: Cream Rosy, Apple Bianco en New Mauve. 2020-Holika-Holika5acc2020-Holika-Holika5accc De kleur die ik je hier laat zien is Apple Bianco 04, een donkere orange tint.

2020-Holika-Holika5aa Full face 2020-Holika-Holika5a Holika Holika make-up is verkrijgbaar bij de HEMA winkel en online te bestellen op de webshop van Hema

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like