Follow:

Home : Dasty Aroma drops

2023-Dasty-Aroma-Drops2a

Hoi..hoi…! Vorige week was heerlijk zonnige weertje. Hopelijk komende dagen ook want ik heb er zin in om hier en daar schoonmaken. Dasty ken ik al maar niet alle Dasty producten heb ik in huis. Toen zag ik Aroma drops van dit merk, wil ik toch uitproberen. Vandaag blog ik hierover. Lees je meeZo graag heerlijk ruikende huis als binnenstap en ik heb al een paar geprobeerd. De meeste zijn geurstokjes. Er zijn wel die goed verspreiden maar niet hele woonkamer. Misschien deze Dasty Aroma Drops wel. Ik heb drie verschillende geuren meegenomen, Misty Forest (zoet), Floweer Vibes (bloemig fris) en Spicy Sensations (warm kruidig). Gelukkig kan ik in de winkel even ruiken vandaar dat ik ze alle drie heb gekocht. 2023-Dasty-Aroma-Drops2aa Op de verpakking staat dat je deze zoals op plaatjes kan gebruiken. Ik heb vier van vijf al geprobeerd maar de geur blijft niet zo lang hangen. Ze ruiken wel lekker. Jammer dat de geur snel vervliegt. 2023-Dasty-Aroma-Drops2aaa Alle drie ruiken lekker. De misty forest is favoriet. Ik heb deze gekocht bij wibra, €2,99 per stuk!

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge