Follow:

Home : Een garage

 photo Roldeuren_zpsq41ybqdr.jpg
Foto : Shutterstock

Het zou leuk en fijn zijn als wij een garage hebben en liefst dichtbij met het huis. Naast of achter huis staat de garage, het maakt niet uit. Wel handig om een garage te hebben voor de auto om mooi en schoon te beschermen tegen de sneeuw en vooral tegen de vogelpoepen. De laatste hebben wij last van. Het zou handig zijn als wij een garage hebben. Maar nu welke deur ga ik nemen voor een garage. En Ben je ook nog steeds op zoek naar nieuwe garagedeuren. Hieronder blog ik hierover, lees je mee

 photo Roldeuren1a_zpsv7wqb812.jpg
Foto : novadoor.nl

Er zijn meer mogelijkheden en opties voor de garagedeuren zoals openslaande deuren, Zijwaartse deuren en Roldeuren. Ik zelf zou roldeur kiezen. Want de roldeur vind ik het praktisch voor ruimte. E je hoeft geen ruimte voor opende deur want de deur gerold naar boven. En ik zou ook nog een automatische elektrische bediening voor mijn garagedeur kiezen. Als het regen/sneeuw is, hoef je niet uit de auto om de garage deur te openen. Klik de bediening en voila de roldeur is geopend. Handig toch! Welke garagedeuren zou je kiezen?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel is samenwerken met webshop $ disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like