Follow:

Home : Elly Terapy zitzak

Ellyzitzakterapy
Een paar dagen terug las ik een superleuk mailtje in mijn inbox met de vraag of ik de druppelvormige Elly zitzak van terapy wilde ontvangen voor het uittesten. Ik werd gelijk erg blij toen het groot pakket binnengekomen was. Ik heb een nieuw zitzak. Yes! Die wilde ik zo lang. En nu ligt zij voor mijn neus. In dit artikel vertel ik je er over met heel veel plezier. Lees je mee

Ellyzitzakterapy
Zitzakken zie ik overal en ik droomde dat ik die ook in mij huis had. Er kwam toen echt een groot pakket binnen en zoals altijd deed mijn assistent Djess met plezier het pakketje open maken (zie hieronder de video). En zoals kan je zien de zitzak is erg groot maar hij is super leuk en zit ongelofelijk comfy.

Ellyzitzakterapy
Elly zitzak ligt gezellig in onze woonkamer. De zitzak van Terapy is lekker groot en de vulling (EPS korrels) is stevig en vormt de zitzak zich naar je lichaam hierdoor zit hij lekker comfortabel. De hoezen zijn in meerdere kleuren beschikbaar maar ik koos Elly in donkergrijze hoes zodat de vieze vlekken niet goed te zien zijn vooral als je kind(eren) hebt of je maakt zelf ook per ongeluk vlekjes. Maar don`t worry als er kleine vlekken, kan je de zitzak makkelijk schoongemaakt worden met een vochtige microvezeldoek. De hoes van de Terapy zitzak is gemaakt van rekbaar katoen, zachte stof.

Ellyzitzakterapy
Wat nog fijner is dat de hoezen van de zitzakken afritsbaar zijn, wasbaar en beschikbaar in vijftien kleuren, genoeg keuze dus. Ik zou zelf wel graag nog twee hoezen in andere kleuren erbij hebben zodat ik hem ook kan gebruiken als de andere in de was moet.

Elly zitzak terapy
Elly zitzak terapy kan je op twee manieren gebruiken. Staand/druppel stijl als een stoel, eerst doe je Elly zitzak rechtop en met je vuistje maakt een kuiltje. Of je liever plat stijl dat is heel makkelijk natuurlijk, doe je hem gewoon neerleggen in vierkante vorm.

Ellyzitzakterapy
Welkom Elly zitzak! Ik ben heel erg blij mee. Hij is lekker groot, zit lekker comfortabel. Je kunt overal gebruiken, de hoes is zacht en wasbaar. Kortom love it! Als wij een groot huis hebben, zou ik nog een hebben en ook een aantal in andere modellen willen hebben. De druppelvormige Elly Terapy Zitzak is verkrijgbaar in vijftien kleuren en 4 specials.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

20 Comments

 • Reply Kimberley - Homefreak.nl

  Hij ziet er echt super comfy uit! en ook nog eens super mooi!

  12 December 2018 at 14:12
 • Reply Danielle

  Wat een coole zitzak is dat! Die zou hier ook niet misstaan haha
  Danielle´s last blog post ..Mag ik jullie voorstellen aan onze Flynn!

  11 November 2018 at 00:44
 • Reply Ilse Witjes

  Heerlijk maar wel een enorm ding haha

  10 November 2018 at 15:25
 • Reply Natalie

  Lijkt me super om in te relaxen! Lekker met een boekje of idd wat handwerk! Ik zou hem liefst wat compacter hebben, omdat ik thuis niet zoveel plaats heb!

  10 November 2018 at 09:13
 • Reply Maaike | Travelbliss

  Dat ziet er heel comfortabel uit!

  09 November 2018 at 23:38
 • Reply ingrid

  wij hebben ook zitzakken maar buiten. ik vind ze te groot voor binnen

  09 November 2018 at 11:39
 • Reply Linda

  Dat ziet er lekker uit zeg! Veel plezier ermee! Ik mis altijd wel een leuning aan een zitzak…

  09 November 2018 at 09:16
 • Reply Corrina

  Ziet er leuk uit maar ik denk niet mijn ding maar dat is wellicht wennen

  09 November 2018 at 09:10
 • Reply Nadia

  Gaaf! Ik heb zelf nooit een zitzak gehad, maar het lijkt me zo fijn! Mijn zoontje had zo’n baby zitzak en vond het heerlijk destijds.

  09 November 2018 at 07:35
 • Reply Desi

  Ziet er super comfortabel uit. Klinkt als een heel fijn ding.

  09 November 2018 at 07:27
 • Reply Gisella

  Pakketje? Zo klein is het ook weer niet ^_^

  09 November 2018 at 00:48
 • Reply Melissa

  Lijkt mij echt heerlijk ik zit graag in kleermakers houding en dat lukt niet makkelijk op een stoel ?

  09 November 2018 at 00:36
 • Reply Wanda

  Zo’n zitzak lijkt me zeker wel wat! Ik zou alleen niet zo weten waar ik hem nu thuis moet neerzetten, maar vind het wel iets om in gedachten te houden.

  08 November 2018 at 21:46
 • Reply Jorien Miss Musical

  Eigenlijk zit ik altijd graag op een bank of iets met een rugleuning, maar dit zit er wel erg comfortabel uit!

  08 November 2018 at 19:03
 • Reply Deborah

  Voor een lazy leeszondag lijkt mij zo’n zitzak wel erg lekker. Wat ik trouwens wel handig vind is dat deze hoes te wassen is. Kon bij onze oude zitzak niet. Vies was dus echt vies.
  Deborah´s last blog post ..Aan alles komt een eind…

  08 November 2018 at 17:23
 • Reply Felice Veenman

  het ziet er ook nog eens heel gezellig uit…

  08 November 2018 at 15:56
 • Reply Evelien

  Dat lijkt me echt ideaal om op te chillen <3

  08 November 2018 at 15:29
 • Reply Blog & Beauty

  Oh dat lijkt me wel erg lekker zitten ja. Wij zijn ook al een tijdje aan het rondkijken om zo’n soort zitzak in de woonkamer neer te zetten. Mijn man zit nooit lekker op een bank.
  Blog & Beauty´s last blog post ..MIJN FAVORIETE WINTERJASSEN VAN H&M OP EEN RIJ #2

  08 November 2018 at 15:04
 • Reply lodi

  Hier hebben de jongens sinds kort een zitzak en zij zijn er ook heel blij mee. Het zit heerlijk. ik kan me voorstellen hoe fijn het zal zitten.

  08 November 2018 at 11:17
 • Reply Alexa

  Hij ziet er heel goed uit! Alleen vind ik hem wel heel groot en ik weet niet of ik het mis dat hij geen ‘leuning’ heeft.
  Alexa´s last blog post ..Happy birthday babe!

  08 November 2018 at 09:57
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge