Follow:

Home : Groen in huis ( Vaderdag tip )

Dracaena - Het Beste van de Kweker
Sinds dit jaar staan aantal planten in onze huis. Ik weet het dat ik geen groene vinger heb maar het is zo leuk en het maakt het huis iets extra sfeer door groene kleuren van de platen. En bovendien is mijn liefde voor planten sinds dit jaar goed gegroeid. Vandaag wil ik aan jullie de nieuwe kamerplanten laten zien. Lees je mee

Dracaena
Een tijdje geleden mocht ik van de webshop Het Beste van de Kweker een stoere planten uitzoeken. Dit naar aanleiding van hun acties voor Vaderdag deze weken.

Dracaena
Ik heb voor Dracaena small Golden Coast Vaderdag pakket gekozen. Deze pakketje bevat twee Dracaena small Golden Coast planten met twee terracotta en twee schotels. Super handig dat de schotels ook erbij meegeleverd. Alleen een terracotta potje is afgebroken. De planten zelf is gelukkig ongedeerd. En gelukkig heb ik in de schuur nog aantal plastic potjes liggen dus die ik kan gebruiken. Dan doe ik een Dracaena plant in een plastic potje. Naast de planten en inclusief bijpassende terra pot en schotel zat er ook wat informatie over de planten zelf. Dat vind ik erg handig want tja ik weet het niet alles over planten zoals bijvoorbeeld hoe ze moet verzorgd worden etc. Deze planten is heel makkelijk om te zorgen. Als je een keertje geen water geeft, geen zorgen te maken want Dracaena kan niet tegen als te veel water hebt.

Dracaena
Nu wordt nog meer groen in onze huis. Superleuk en ook goed voor luchtzuiverende functie in huis. Ik ben heel blij met de nieuw planten Dracaena Small Golden Coast. Het is bijna Vaderdag. En Speciaal voor Vaderdag heeft Het Beste van de Kweker namelijk de volgende 4 Vaderdag pakketten samengesteld:
– Bananenplant – € 27,50
– Dracaena Medium – € 24,50 + terracotta pot & schotel
– Anthurium Jungle King – € 26,50
– Dracaena Small (x2) – € 18,00 + terracotta pot & schotel

Het Beste van de Kweker verkoopt naast allerlei soorten planten, ook bloemen en accessoires. De planten van Het Beste van de Kweker komen vers van de kweker en ze worden ook nog eens gratis verzonden. Echt ideaal! Ben je nog steeds opzoek naar een uniek Vaderdag cadeau? Verras je vader met een stoere plant van Het Beste van de Kweker! Speciaal voor Vaderdag krijg je met de code ‘Vaderdag‘ 10% korting op je bestelling. De code geldig t/m 17 juni.

Tip : Bestel vóór vrijdagmiddag (14.00 uur) 15 juni dan wordt het pakket in het weekend van Vaderdag gratis bezorgd.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply tamara

  Ik vind het erg mooie planten ze blijven ook onwijs lang goed als je ze goed verzorgd heb ze ook gehad maar de verhuizing heeft de plant niet overleefd
  tamara´s last blog post ..Viata apotheek bloggermail unboxing

  12 June 2018 at 14:04
 • Reply Janet | thatonetime

  Wat een toffe planten. Ik denk dat ik ze eerder in mijn eigen huis kan zetten dan aan mijn vader geven.. Daar doe ik hem geen plezier mee ben ik bang! 😉
  Janet | thatonetime´s last blog post ..Money: kosten weekend Cochem, Duitsland

  11 June 2018 at 20:03
 • Reply Renata

  Ik hou wel van planten – zeker weten – heb spijtig genoeg geen groene vingers 🙂

  11 June 2018 at 13:58
 • Reply An

  Mooie planten. Zelf lukt het me helaas niet om planten lang te houden. In de tuin dan weer wel. Raar hé.
  An´s last blog post ..5 spelletjes voor in de auto

  11 June 2018 at 08:00
 • Reply Suzanne

  Altijd leuk wat groen in huis. Als je niet zo goed bent met planten zijn vetplanten altijd slim om te kopen. Die kun lang overleven zonder water te krijgen haha

  10 June 2018 at 23:11
 • Reply Deb

  Mooie planten en kado tip! Leuk ook dat je ze online kunt bestellen.
  Deb´s last blog post ..Urban Decay Naked petite Heat palette & Vice lipstick

  10 June 2018 at 22:30
 • Reply Felice Veenman

  leuk idee !! weer eens wat anders dan een stropdas en veeel leukers

  10 June 2018 at 20:59
 • Reply bychristiana

  Ik vind ze erg mooi. ‘Vroeger’ was ik helemaal niet van de planten, maar inmiddels is ons huis hartstikke groen en ik vind het prachtig.
  bychristiana´s last blog post ..Over precies één maand…

  10 June 2018 at 20:05
 • Reply Macblogster

  Ik houd van planten, maar bij mijn vader hoef ik niet aan te komen met planten. Het is heel stereotypisch, maar zijn hartje gaat eerder sneller kloppen van een gadget 😉 Mijn moeder daarentegen is wel blij te maken met een mooie plant.

  10 June 2018 at 11:36
 • Reply nicole

  Ik vind dit een hele leuke en originele tip voor Vaderdag. Als vader er nou ook nog voor zorgt vind ik het helemaal leuk!
  nicole´s last blog post ..Wist jij dit van zonnebrand spray?

  10 June 2018 at 08:38
 • Reply Lipstickencupcakes

  Mooie plantjes. Bij mij gaam plantjes helaas eigenlijk altijd dood. Alleen cactussen doen het goed hier.

  10 June 2018 at 00:16
 • Reply Sylvahna.nl

  Oh ik ben zo slecht in planten onderhouden. Denk dat wij er al wel 5 weg hebben moeten gooien, omdat ze overleden waren. Geen nieuwe planten meer voor mij, haha
  Sylvahna.nl´s last blog post ..Get to know: Galabria

  09 June 2018 at 20:02
 • Reply Girls-things

  Hele mooie planten zijn dit! Leuke tip.
  Girls-things´s last blog post ..Jumpsuit in Hollywood outfit!

  09 June 2018 at 19:19
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge