Follow:

Home : Muurdecoratie Foto op aluminium

Foto op aluminium
Natuurlijk hoef je niet de foto`s in de harddisk of CD bewaren. Je kunt een foto of meer zelf uitprinten, laten afdrukken zoals bijvoorbeeld een foto op canvas, een foto op glas, een foto op aluminium en nog veel meer. Ik heb zelf nog nooit een foto op aluminium in echt gezien, dus ik was erg benieuwd naar. Lees je mee wat ik ervan vind

Foto op aluminium
Een tijdje geleden mocht ik een foto op dibond voor het reviewen. Het klinkt onbekend in mijn oren maar gelukkig is er informatie dat een ander woord voor dibond is namelijk aluminium. Met plezier heb ik ja gezegd en ik ging gelijk zoeken welke foto ga ik gebruiken. Er zijn genoeg foto`s maar de goeie en mooi moet ik selectie maken. En toen herinner ik me dat er een leuke foto van ons drieën. Eigenlijk heb ik niet zo veel foto`s met ons drieën, een mooi foto bedoel ik. Gelukkig is er wel eentje die ik zelf op de foto mooi er eruitzien, dat is ook belangrijk hé. Zonder twijfel besloot ik deze foto te gebruiken. Maar je kunt ook natuurlijk andere foto gebruiken.

Het maken van foto op aluminium is niet zo moeilijk. Eerst kies je favoriete foto en dan de formaat vervolgens kies je voor buiten of binnen, welke aluminium kies je. Voor deze foto op aluminium heb ik voor liggen/vierkant gekozen, in maat 60×40 cm. Groot genoeg! Of je liever in stand/vierkant variant dat is mogelijk.

Het resultaat vind ik heel erg mooi. Ik ben heel erg blij mee. Op dit moment staan de foto op aluminium nog niet op de muur hangen, wel boven de TV-kast. Ook toch mooi plek voor. Foto op aluminium als muurdecoratie is toch leuk.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Deb

  Wat een prachtige foto/herinnering heb je uitgekozen, wat was Djess nog klein. De foto ziet er mooi uit op aluminium.
  Deb´s last blog post ..Essie Treat Love & Color collectie

  05 April 2018 at 21:39
 • Reply bychristiana

  Wat een mooie foto heb je uitgekozen!
  bychristiana´s last blog post ..Met deze design woonaccessoires haal je de lente in huis

  05 April 2018 at 19:47
 • Reply dresses and daisies

  Ik heb er ook eentje laten maken. HIj staat al een hele tijd te pronken op mijn schouw en iedereen die ’em ziet geeft complimentjes! 🙂

  05 April 2018 at 12:27
 • Reply Bregtje

  Er mooi geworden! Mij iets te strak voor onze inrichting maar kan me voorstellen dat dit fantastisch staat in een modern of industrieel huis.

  05 April 2018 at 12:12
 • Reply Nienke

  Wat een leuke foto zeg, heel leuk aandenken voor later.
  Nienke´s last blog post ..Dm drogisterij shoplog april 2018

  05 April 2018 at 10:55
 • Reply Felice Veenman

  leuk op aluminium, had ik nog niet gezien

  04 April 2018 at 18:48
 • Reply Luc Wielvan de

  Mooi! Interessante blog
  Luc Wielvan de´s last blog post ..Vakantiemijmeringen

  04 April 2018 at 17:34
 • Reply Valerie

  Wat leuk! Dit had ik ook nog nooit gezien maar ziet er heel mooi uit!

  04 April 2018 at 16:52
 • Reply Lodi

  Een hele mooie foto van jullie drieën en wat mooi zo op aluminium, Dit ken ik zelf nog niet!

  04 April 2018 at 16:42
 • Reply Blog & Beauty

  Ik vind het resultaat om aluminium erg mooi! De foto van jullie samen trouwens ook.
  Blog & Beauty´s last blog post ..Disenyo Handmade Luxury

  04 April 2018 at 16:32
 • Reply Ilse Witjes

  Wat leuk op aluminium, thnx.

  04 April 2018 at 15:51
 • Reply nicole

  Mooi geworden! En aluminium is heel kleurvast en blijft mooi lijkt me!
  nicole´s last blog post ..Kinderen alweer vrij van school? Ga werken in Toverland!

  04 April 2018 at 13:53
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge