Follow:

Home : muurdecoratie – Wereldkaart

Wereldkaart
Wereldkaarten zijn tegenwoordig helemaal in. Van de webshop Wereldkaart.nl mocht ik een wereldkaart canvas uitzoeken. Vandaag laat ik deze mooie wereldkaart aan jullie zien. Kijk je mee


Toen het pakketje binnenkwam, zag mijn zoon het en natuurlijk wilde hij graag mij helpen om unboxen te doen. Kijk zijn gezicht. Zo blij met deze hele grote wereldkaart. Wel is het niet makkelijk om te kiezen want op de webshop wereldkaarten zijn er meer varianten wereldkaarten en met verschillende thema’s zoals trendy, zwart-wit, kinderkamer, historisch, dieren… en nog meer. Je kunt kiezen uit verschillende materialen zoals canvas, hout, glas, aluminium, posters. Genoeg keus dus! Toch als moet kiezen is het altijd lastig vooral als allemaal mooi. Ik mocht wereldkaart op canvas kiezen. Samen met mijn man hebben wij een paar dagen nodig om een wereldkaart op canvas te kiezen. Uiteindelijk hebben wij voor een zachte tinten wereldkaart gekozen. Als jullie mij al lang volgen, weten jullie waarschijnlijk wel dat mijn man en mijn zoon op de wereldkaart dol zijn.

Wereldkaart
Naast over ruimte is mijn zoon op dit moment ook over wereld geïnteresseerd. Hij is dol op wereldkaarten, boeken over wereld en zo maar door. Samen met mijn man hebben wij de wereldkaarten uitgezocht en wij hebben voor een zacht tinten wereldkaart gekozen met formaat 120×80. Yes! Eindelijk een groot wereldkaart. Hij is erg mooi afgedrukt en de kleuren komen er prachtig in uit. Er staan landnamen en ook de hoofdstad en zijn duidelijk leesbaar. Dat is wel handig vooral nu mijn zoon is aan het leren over de landen en hoofdsteden op hele wereld. De kwaliteit is echt super.

Nu de muur in onze woonkamer is niet meer kaal want er hangt nu een prachtig wereldkaart. En mijn man zei elke keer..echt mooi! ik vind het mooi. En weer zei hij ..echt mooi! Het is klopt! De wereldkaart op canvas is erg mooi. De tekst duidelijk, de zacht tinten zijn mooi. Kortom zijn wel heel erg blij. Het ziet nu extra gezelliger in onze woonkamer. Maar ik wil nog een paar dingetjes op de muur plakken/hangen zoals bijvoorbeeld poster en foto`s. Het is bijna maand december en de decembermaand is perfect om iemand te verrassen zoals wereldkaart, persoonlijke cadeau en of fotokado.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Tamara

  Ik vind dit zo een mooie kaart, heb deze zelf ook gekozen. De pastel kleuren zijn echt super mooi

  26 November 2018 at 14:47
 • Reply Jouvence

  Je hebt een erg mooie wereldkaart uitgekozen.

  25 November 2018 at 19:45
 • Reply Amina

  Ohhhh echt supermooi deze wereldkaart. Ik heb er altijd een zwak voor. Mooie kleuren ook!

  25 November 2018 at 00:41
 • Reply Saskia

  Mooie kaart zeg! Heel veel plezier ervan 🙂

  24 November 2018 at 12:20
 • Reply Manuela

  Wat leuk zeg! Wij hebben ook zo’n mooie wereldkaart in huis. Een wereldkaart voor kinderen hangt dan ook in de kamer van mijn zoon. Blij kind = blije mama.

  22 November 2018 at 21:10
 • Reply Amanda

  Zo, die is groot! Maar wel een prachtig item voor aan de muur. Hier gaan jullie vast veel plezier van hebben!
  Amanda´s last blog post ..Waarom no-follow links ook dikke prima zijn

  22 November 2018 at 20:46
 • Reply nicole orriens

  Ik vind de zachte tinten erg mooi. En zo’n kaart is nog leerzaam ook!

  22 November 2018 at 11:36
 • Reply Jessica - Foodie Feest

  Mooi kaart zeg! 🙂 Die zal prachtig staan in de woonkamer. 🙂
  Jessica – Foodie Feest´s last blog post ..Cranberry cake met sinaasappel

  22 November 2018 at 11:23
 • Reply Alexa

  ah wat is hij leuk en groot! grappig met die kleuren!
  Alexa´s last blog post ..Verse thee van Evans & Watson

  22 November 2018 at 11:09
 • Reply Sherry

  Ik zie dat wereldkaarten echt een rage aan het worden zijn. Echt leuk!!!

  21 November 2018 at 23:34
 • Reply Gemma

  Supertof deze wereldkaart! Ik ben er ook helemaal fan van.

  21 November 2018 at 23:12
 • Reply Mieke | mieksmind

  zo dat is een flinke! Ik heb een poster die ik ook nog eens moet ophangen maar heb er geen goede muur voor

  21 November 2018 at 20:11
 • Reply Danielle

  Ik vind het heel gaaf een wereldkaart aan de muur, zelf heb ik er ook één in een wat oudere stijl.

  21 November 2018 at 20:03
 • Reply Natalie

  Hij is heel leuk geworden, gaat vast goed staan in je interieur! Leuke unboxing ook, dat zal hij wel heel prettig gevonden hebben!

  21 November 2018 at 20:00
 • Reply Evelien

  Hij is echt heel leuk, en lekker groot ook!

  21 November 2018 at 13:58
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge