Follow:

Home : Welkom nieuwe bureaustoel

Bureaustoel
Een paar dagen terug kwam er een groot pakket binnen. Zoals jullie waarschijnlijk al weten, hebben wij er zin in om uit te pakken, vooral mijn zoon die is ongeduldig om unboxing te doen. Waar gaat dit over? zal je denken nou dat zal ik je vertellen. Dit gaat over mijn nieuwe bureaustoel. Ja… Vandaag laat ik een bureaustoel aan jullie zien. Kijk je mee

Bureaustoel
Als je vaak achter een bureau zit, is het fijn als je op een heerlijke bureaustoel zit. Al tijden zit mijn man op een bureaustoel die onprettig zit. En zijn uiterlijk is hij ook al niet best meer, zelfs bij de kringloop willen ze hem niet. Het kwam dus goed uit toen de webshop emob.nl mij vroeg of ik een een product van hun wilde reviewen. Ik vertelde mijn man dat hij een nieuwe bureaustoel nodig heeft. Hij ging op de webshop rondsnuffelen. In de categorie kantoor vind je hier meer verschillende bureaustoelen en ook andere spullen en meubelen voor op je kantoor.

Na de zoektocht vond mijn man de bureaustoel Dali in bruine kleur. Afgelopen maandag in de middag stond de pakketbezorger voor de deur. Wat een verrassing, een groot pakket voor mij. Gelijk het pakket openmaken natuurlijk en uiteraard zit er een bureaustoel in… yay! Met wat een klein beetje hulp van mijn zoontje was hij makkelijk in elkaar te zetten. Hoewel de bureaustoel makkelijk in elkaar te zetten is, is toch wel fijn dat er ook een handleiding erbij is meegeleverd.

Bureaustoel
Daarna kwam het moment om erin te gaan zitten. En… Ohh… hij is geweldig lekker zacht, prettig voor mijn rug vooral onderin. Deze bureaustoel is bekleed met een luxe sterke lederlook in bruine kleur. De armleuningen zijn van aluminium. Maar wat ik prettig vind, is dat de armleuningen bekleed zijn en lekker zacht. Deze Dali bruine bureaustoel heeft een kantelbare rugleuning en verstelbare rug zithoogte. Dus ik kan de stoel volledig naar mijn wens aanpassen. Hij ziet er ook nog mooi uit, natuurlijk want hij is net nieuw hé! En Wat wil ik nog meer, ja ik word er gewoon blij van. Met deze bureaustoel kan je lang ontspannen in zitten terwijl je achter je bureau aan het werk bent. Ben je op zoek naar spullen voor je woning, check de webshop meubelwinkel Emob voor meer spullen voor in je woonkamer, badkamer, kinderkamer en nog veel meer.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Linda

  Het hebben van een goede bureaustoel wordt nog weleens onderschat, deze ziet er heel erg comfortabel uit 🙂

  15 June 2018 at 12:33
 • Reply Marleen

  Het is wel n echte mannenstoel maar zit denk ik erg lekker!
  Marleen´s last blog post ..Winactie bij Toutes La Vie!

  14 June 2018 at 16:00
 • Reply Suzanne

  Ziet er comfi uit!

  14 June 2018 at 10:15
 • Reply Bouchra

  Ik kan me goed voorstellen dat je niet uit deze stoel wilt 😉
  Bouchra´s last blog post ..PASHOKJES SHOPLOG IN LISSABON, WAT HEB IK GEKOCHT?

  14 June 2018 at 09:41
 • Reply Melissa

  Oh die lijkt heel veel op mijn stoel. En zit ecjt super lekker
  Melissa´s last blog post ..Kinderen| Spelen met maïs van SES

  13 June 2018 at 23:14
 • Reply Custodia Chineva

  deze ziet echt super leuk uit love the details xx

  13 June 2018 at 22:46
 • Reply Lindsey Beljaars

  Oeh ziet er heel comfy uit!!!
  Lindsey Beljaars´s last blog post ..Primark Glitter Junkie Collectie

  13 June 2018 at 22:24
 • Reply Blog & Beauty

  Oh wat een heerlijke stoel lijkt me dit zeg. Dat zit vast heel erg lekker!
  Blog & Beauty´s last blog post ..Ockyz Sweakers + win!

  13 June 2018 at 21:30
 • Reply Marlies

  Mooie stoel hoor!! DIt is iets wat ik ook nog steeds moet aanschaffen. Ik heb een mooi bureau, alleen ik heb een keukenstoel gepakt als bureaustoel.

  13 June 2018 at 16:27
 • Reply Macblogster.nl

  Goede reminder. Ik werk thuis en bemerk dat ik ook een goede bureaustoel nodig heb en muis. Dit maakt echt een groot verschi!
  Macblogster.nl´s last blog post ..Nude lipsticks voor elke huidskleur: Bourjois Rouge Velvet Nude Collection

  13 June 2018 at 12:48
 • Reply Felice Veenman

  wat een prachtige stoel ! dat is beter dan de keukenstoel waar ik op dit moment op zit

  13 June 2018 at 12:03
 • Reply Laura | I scream beauty

  Wauw deze is mooi! Die ziet er echt heel comfortabel uit!
  Laura | I scream beauty´s last blog post ..Het geboortekaartje van Noud

  13 June 2018 at 09:30
 • Reply Lodi

  Zo deze is echt gaaf, ik kan me voorstellen dat dit prima zit aan het bureau

  13 June 2018 at 09:28
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge