Follow:

Home : Yes! Eindelijk is er Ikea malm bed dresser

2019-IKEAbedmalm
Ken je waarschijnlijk al de bekende bed met Ikea malm dresser. Ik wil al zo graag hebben. Ik heb al een malm Ikea dresser maar dan te weinig. Vorig jaar heb ik drie Ikea malm dresser gescoord via marktplaats met natuurlijk super leuk prijsje. Yeah! love it! Ik heb dus in totaal maar lief vier Ikea malm dresser. De eerste Ikea malm dresser is in wit kleur. Dan de tweede in bruine kleur (gekocht via marktplaats maar het ziet echt nog mooi uit). De derde en de vierde zijn in wit, het ziet er nog redelijk uit, alleen hier en daar zijn er een klein beetje gebruikssporen. Tja…. logisch en risico hé als je tweede hand spullen kopen. Eergisteren en gisteren heb ik de kamer weer opruimen en veranderen.

Tot nu toe ben ik tevreden hoewel hier en daar nog opgeruimd worden. Tot nu ben ik tevreden! Maar ik ga zo hier en daar opruimen en veranderen. Wel de bed laat ik natuurlijk staan. Yes! Eindelijk Ikea bed malm dresser.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Evelien

  Wat leuk gedaan zeg!!

  13 January 2019 at 21:53
 • Reply Jouvence.nl

  Ziet er erg leuk en handig uit! Fijn dat je er een hebt kunnen scoren.

  12 January 2019 at 15:51
 • Reply Eline

  Heel leuk gedaan! Blijft hij ook staan als je veel wriemelt in je bed? 😀
  Eline´s last blog post ..30 voor 30

  10 January 2019 at 15:16
 • Reply orriens nicole

  Fijn dat je hem te pakken hebt kunnen krijgen. Hij ziet er mooi uit.

  10 January 2019 at 12:02
 • Reply Marsha

  Ziet er heel gaaf uit zeg! Tof gedaan!
  Marsha´s last blog post ..Happy Thoughts #29 | november 2018

  09 January 2019 at 23:44
 • Reply Sanne

  Leuk zo een dresser. tweedehandsspulletjes zijn leuker dan nieuwe.

  09 January 2019 at 22:28
 • Reply Marion Stam

  Wel handig om er een extra slaapplaats van te kunnen maken. Al heb ik wel het gevoel dat je er snel van afrolt. Geen aanrader dus voor kleine kinderen.

  09 January 2019 at 16:45
 • Reply kiki hasselton

  ziet er wel leuk en handig uit zeg. ik heb er geen 1 😉

  09 January 2019 at 15:52
 • Reply marjolein westerbaan

  oef dat lijkt me best ee dingetje als je daar van af valt, verder wel een goede oplossing!

  09 January 2019 at 15:11
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge