Follow:

Hubelino knikkerbaan

 photo 2016Hubelino1a_zpsnig1dyme.jpg
Knikker en bouwen speel je tegelijk, klinkt toch erg leuk. Met de bouwstenen van Hubelino kan je de mooiste knikkerbaan in heel veel variaties maken! Een Hubelino is een knikkerbaan met de universele blokken kunnen o.a. gecombineerd worden met Lego – Duplo blokken. Hoe leuk is dat, gauw verder om meer foto`s

 photo 2016Hubelino1aaaa_zpsgho94rig.jpg
Er zitten vier grotte plastic zakken ingevuld met witte blokken en gekleurde bouwstenen, 7 knikkers (drie kleuren van twee), een plaat en een boekje met daarin voorbeelden van makkelijk tot iets moeilijk en zelf creatie maken. Er staan wel welke onderdelen van bouwstenen je nodig hebben. Dat is wel handig. Zie foto`s hieronder

 photo 2016Hubelino1aaaaaaaaa_zps6cezp7xb.jpg

 photo 2016Hubelino1aaaaa_zpszpt0mgir.jpg
Djess kan niet het wachten om gelijk aan de slag de bouwstenen te bouwen. Eerst heeft Djess natuurlijk de makkelijkste voorbeeld uit de boek gedaan.

 photo 2016Hubelino1aaaaaaaa_zps3kbheza7.jpg
Voorbeeld uitboek op eerste bladzijde. Nog heel makkelijk om te maken.

 photo 2016Hubelino1aaaaaaa_zpsdu3ubonj.jpg
Daarna wilde Djess natuurlijk andere voorbeeld uit het boek proberen.

 photo 2016Hubelino1aaaaaa_zpsw6ynmpnu.jpg

Filmpje
[youtube]https://youtu.be/SjxLgG–DvA[/youtube]

 photo 2016Hubelino1aaaaaaaaaa_zpszscvg0cm.jpg
Deze creatieve speelgoed met de bouwstenen van Hubelino maak je de mooiste knikkerbaan in heel veel variaties! De stenen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en ze zijn makkelijk te combineren met bouwstenen van andere merken. Deze superleuk knikkerbaan is erg leuk voor je kinderen zodat ze ontwikkelen zo hun motoriek en creativiteit bij het maken van hun bouwwerk. Leuk als een cadeautje te geven.

Hubelino knikkerbaan bouwwerk zijn in verschillende complete Hubelino knikkerbaan beschikbaar. Ook is er een complete witte stenen in diverse maten. Op webshop Robbiestoys kan je Hubelino knikkerbaan bouwwerk bestellen.

Ken je het nieuwe speelgoed van Hubelino al?

Blijf op de hoogte van Hubelino door deze Facebookpagina/robbiestoys te liken.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like