Follow:

I love you when you sleep

 photo 2016BeddenNL1a_zps02li7bml.jpg
Het wordt echt koud buiten. Een paar dagen terug zei ik tegen mijn man toen wij in bed lagen, kreeg ik koud hoewel wij onder de dekbed lagen. En mijn man merkte het ook. Dus lig niet aan mij maar onze oude dekbed tijd voor nieuw vervangen. Maar de bedden, matrassen, beddengoed en slaapkamermeubilair van topkwaliteit is vaak te duur. Dankzij webshop bedden.nl kan je matrassen, goedkoop bedden of slaapmeubilair van hoge kwaliteit aanschaffen.


Een paar dagen terug werd ik benaderd door Bedden.nl om hun product review te schrijven en zonder meer te twijfelen heb ik een dekbed besteld.
 photo 2016BeddenNL1aaaaaa_zps3pskvhms.jpg
Het dekbed bestaat uit twee delen, een zomerdeel is licht met vulling van 225 gram en een herfstdeel is zwaarder met een vulling van 425 gram per vierkante meter. Het dekbed is helemaal niet zwaar hoewel deze twee delen dekbedden aan elkaar vast zitten. Dat vind ik heel fijn want ik kan zonder hulp de dekbedovertrek zelf doen. Wel soms geholpen door mijn zoon want hij helpt mij zo graag.

 photo 2016BeddenNL1aaaaaaa_zpsanqxt5p2.jpg
Wat ik nog super fijn ontdekt, is deze twee delen dekbedden met een rits samenvoegen voor een winterdekbed. Wat goed bedacht. Onze oude dekbed met klittenband en elke keer een dekbed eruit dus ik heb ze aan elkaar met hand genaaid. Met deze nieuw dekbed kan ik gemakkelijk met de rits uit en aan elkaar vast zitten. Super handig!

 photo 2016BeddenNL1aaaaa_zpswzekvths.jpg
De dekbed is van het merk Deltex. Deze “Eastland 4-seizoenen dekbed” is 100% zuivere scheerwol verwerkt. De vulling van de dekbed is wol dus lekker warm onder de dekbed voor in de winter.

 photo 2016BeddenNL1aa_zpsr8wo9xkr.jpg
Wij hebben heerlijk onder warm dekbed geslapen. Ik ben heel erg blij mee. De maat van deze dekbed is 240 x 200 cm. Nu hebben wij groot dekbedovertrek 240 x 200cm nodig. De maat moet ik onthouden als ik dekbedovertrek ga kopen (altijd vergeten). Wat ik nog een leuk vind is dat het dekbed in een bijpassende draagtas ingeleverd met daarop leuk vrolijke plaatjes en tekst “I love you when you sleep“. Superleuk draagtas en heerlijk licht maar toch warm dekbed en misschien voor je zelf of ook leuk om dit dekbed als cadeau te geven.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Deb

  Wat handig dat je de dekens kunt scheiden met een rits! Klittenband is niet handig. De draagtas is inderdaad ook super handig. Wij hebben een 4 seizoenen dekbed van IKEA (zelfde maat) die is ook heel fijn.
  Deb´s last blog post ..Snapshots of my life: Bloggersborrel januari 2016 @SoloBioMooi

  23 January 2016 at 20:54
  • Reply Dhini

   Ja..echt goed idee he met rits!

   23 January 2016 at 22:40
 • Reply Nilou

  Hey, lekker warm onder het dekbed…. tijd om te gaan slapen 🙂
  Nilou´s last blog post ..Waar je op moet letten bij voedingssupplementen

  22 January 2016 at 22:00
  • Reply Dhini

   Tja..slaap lekker he!

   22 January 2016 at 22:50
 • Reply Nathalie Mulchuijse

  Een fijn dekbed is belangrijk. Slaap lekker 😉
  Nathalie Mulchuijse´s last blog post ..21 and Pregnant!

  22 January 2016 at 20:38
  • Reply Dhini

   Zeker weten! Dank je wel! je ook slaap lekker

   22 January 2016 at 22:50
 • Reply floor

  Klinkt lekker, zeker fijn in de winter<3
  floor´s last blog post ..Mijn favoriete workouts at home | #fitgoals

  22 January 2016 at 19:09
  • Reply Dhini

   Heerlijk dekbed. Wij zijn heel erg blij mee

   22 January 2016 at 22:49
 • Reply Iris

  Een fijn dekbed is toch wel het belangrijkste vind ik! Deze lijkt me heerlijk warm.

  22 January 2016 at 15:42
  • Reply Dhini

   Ja..zeker! Lekker warm ja!

   22 January 2016 at 18:47
 • Reply Mariska

  Wat klinkt dat heerlijk! Lekker warm in de koude tijden 😀
  Mariska´s last blog post ..Het regent reviews! #2

  22 January 2016 at 13:24
  • Reply Dhini

   Heerlijk warm inderdaad in deze koude tijden

   22 January 2016 at 18:48

  Leave a Reply

  CommentLuv badge