Follow:

Ice-Watch – Glow-in-the-dark

 photo 2014IceWatch1bb_zps4356fcc3.jpg
Het is handig als je tijd weet. Je hoeft niet haast haast te zijn want je weet het als je horloge dragen dan probeer je op tijd te zijn.
Ice-Watch heeft haar Ice-Glow lijn totaal opnieuw vormgegeven. Hiervoor heeft het merk vier nieuwe kleuren uitgekozen, waarvan de horloges worden geleverd met een trendy bi-color band. Roze, blauw, groen en geel: een waaier van opvallende, vrolijke kleuren die een fashionable touch toevoegen aan jouw outfit. Met deze nieuwe lijn straal je elke dag … en nacht!
 photo 2014IceWatch1a_zps67b76dd5.jpg
De horloge zit in simpel zwarte doos en goed gescherm in de hard plastic doosje zoals hieronder kunt je zien.
 photo 2014IceWatch1aa_zps70aac1ed.jpg
 photo 2014IceWatch1b_zps7136048e.jpg
 photo 2014IceWatch1cc_zps0dbf1d5f.jpg
Met extra vastbandje als de andere kwijt, heb je nog eentje in je voorraad (handig). De hanger weet ik niet precies wat voor gebruik. Ik denk dat die kan je in je sleutelbos hangen.
 photo 2014IceWatch1ccc_zps28b551d3.jpg
De horloge ziet er groot uit voor mijn kleine pols. Door de genoeg gaatje kan je ik hem gewoon goed in mijn pols blijven zitten.
 photo 2014IceWatch1bbbc_zps15eb38cc.jpg
Hierboven heb ik hem onder de lampje om te weten dat de horloge glow wordt in het donker. Hier kan ik best duidelijk goed zien de nummer op de horloge. Happy met stoere glow horloge

Het opgespaarde daglicht wordt door de siliconen band opgeslagen. Als de zon eenmaal ondergaat, straal je met dit Ice-Watch horloge gewoon door. Het horloge is te koop in de maten Small en Unisex.

Het Ice-Watch merk, opgericht in 2007, wordt nu verkocht in meer dan 85 verschillende landen. Het unieke ontwerp van het merk is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, wat neerkomt op meer dan 500 verschillende horloges. Iets voor elke smaak, stijl en situatie.

De 4 nieuwe Glow-in-the-dark horloges uit de nieuwe Ice-Glow collectie (vanaf €79)

Share
Previous Post Next Post

You may also like