Follow:

Iets weer wat anders

Zoals jullie nu kunnen zien heb Ik de achtergrond en de header wat anders :compy: . De header is wat rustiger, toch? Verder heb Ik niet zo veel veranderen want ben Ik bang dat misgegaan.

Eigenlijk ben Ik zo snel boring maar het is niet zo makkelijk om alles te veranderen (kost tijd). Dus maar achtergrond, header en de kleur iets wel wat anders toch?!

Ik wil eigenlijk graag upgrade WordPress naar nieuw versi 2.8. maar ben bang voor errors krijg en dat wil Ik natuurlijk niet :no: . Ik heb wel op WordPress forum gepost. Sommige websters krijgen problemen met WordPress 2.8. sommige wel goed gelukt en sommige plugins werken ook niet (moet geluk hebben, denk Ik). Dus daarom blijf Ik voorlopig WordPress 2.7.1. gebruiken :yes:

Oja Ik heb ook een paar plugins toevoegen :compy: zoals :
love comments timeout – Je kan zelf bepalen wanneer de comments close
love Edit ajax comment – Je kan de text veranderen als vekeerd getypt (10 minuten krijg je de tijd om te veranderen).

Wat vind jullie met kleine beetje anders my layout?
Hebben jullie ook nieuw Worpdress versi 2.8.?

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like